Urmărește-ne în Social Media

rock

Apocalyptica

Poster eveniment Apocalyptica

Apocalyptica cântă la Arenele Romane din București pe 1 septembrie 2022. Evenimentul este reprogramarea concertului inițial, planificat pentru 5 octombrie 2021, astfel biletele deja achiziționate rămân valabile. Show-ul va respecta toate normele aflate în vigoare la data desfășurării acestuia.

Invitați: Solstafir

Bilete concert Apolyptica la București

 • Premium (cu loc) - 165 lei în earlybird, 185 lei în presale și 220 la intrare
 • Teren (fără loc, în fața scenei) - 139 lei în earlybird, 159 în presale și 180 la intrare
 • Acces General (cu loc) - 99 lei în earlybird, 119 lei în presale si 140 lei la intrare

PROGRAM

 • Open Doors - 19:00
 • Solstafir 20:00-21:00
 • Apocalyptica 21:30-...

REGULI DE ACCES:

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 19:00, iar concertele încep la ora 20:00. După deschiderea porților, puteti sosi la orice ora doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

La intrarea in perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve
 • arme, bâte, cuțite, spray-uri, lanțuri lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascuțite, artificii
 • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000
 • mâncare sau băuturi de orice fel
 • artificii, arme, obiecte periculoase
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser)
 • umbrele (în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine)
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale
 • animale de companie
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

ACCESUL COPIILOR

 • Copiii sub 7 ani beneficiaza de acces gratuit și este necesar să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet și doar daca aceștia sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

CATEGORII DE BILETE ȘI BRĂȚĂRI

- Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

- Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

- Posesorii de bilete la categoriile "Premium" și "Teren", vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care au bielete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Acces General nu vor primi brățara la acces.

- Categoria "Premium" - Cu loc în sectoarele K și E. Vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet precum și în zonele Teren și Acces General

-  Categoria "Teren" - Fără loc, în fața scenei. Vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet precum și în zona Acces General. Nu vor avea acces în zona "Premium"

- Categoria "Acces General" cu loc în Arenă, mai puțin sectoarele K și E și fără loc în spatele categoriei "Teren". Nu vor primi brățări. Nu vor avea acces în zonele "Premium" și "Teren".

"Cell-0" este primul album după "Reflections" (2003) care este în întregime instrumental. În cazul celorlalte albume, Apocalyptica a colaborat cu nume mare ale scenei metal internaționale printre care Joe Duplantier, Corey Taylor, Cristina Scabbia sau Till Lindemann. În schimb, cel mai recent album aduce o colaborare cu Troy Donockley, multi-instrumentalistul din Nightwish.

Apocalyptica sunt prezenți pe scena metal încă din 1993, inițial fiind o formație ce abordează muzica Metallica folosind, însă, instrumente clasice. Cu toate acestea, treptat formația a devenit un exponent reprezentativ al stilului Symphonic Metal, lansând până în prezent 9 albume de studio.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 august 2022. Ref #137746

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.