Urmărește-ne în Social Media

rock

Apocalyptica

Poster eveniment Apocalyptica

Apocalyptica cântă la Arenele Romane din București pe 1 septembrie 2022. Evenimentul este reprogramarea concertului inițial, planificat pentru 5 octombrie 2021, astfel biletele deja achiziționate rămân valabile. Show-ul va respecta toate normele aflate în vigoare la data desfășurării acestuia.

Invitați: Solstafir

Bilete concert Apolyptica la București

 • Premium (cu loc) - 165 lei în earlybird, 185 lei în presale și 220 la intrare
 • Teren (fără loc, în fața scenei) - 139 lei în earlybird, 159 în presale și 180 la intrare
 • Acces General (cu loc) - 99 lei în earlybird, 119 lei în presale si 140 lei la intrare

INFO bilete:

 • Perioada earlybird este limitată la primele 200 de bilete din fiecare categorie
 • Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
 • Pentru biletele de pe Teren, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.
 • Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
 • La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.
 • Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Reguli de acces:

 • Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.
 • Vor fi amenajate suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile. Organizatorii recomandă să veniți la concert din timp. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei, când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert
 • Accesul cu umbrele este interzis.

"Cell-0" este primul album după "Reflections" (2003) care este în întregime instrumental. În cazul celorlalte albume, Apocalyptica a colaborat cu nume mare ale scenei metal internaționale printre care Joe Duplantier, Corey Taylor, Cristina Scabbia sau Till Lindemann. În schimb, cel mai recent album aduce o colaborare cu Troy Donockley, multi-instrumentalistul din Nightwish.

Apocalyptica sunt prezenți pe scena metal încă din 1993, inițial fiind o formație ce abordează muzica Metallica folosind, însă, instrumente clasice. Cu toate acestea, treptat formația a devenit un exponent reprezentativ al stilului Symphonic Metal, lansând până în prezent 9 albume de studio.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 februarie 2022. Ref #137746

Te-ar putea interesa următoarele

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.