Urmărește-ne în Social Media

rock

Anti-Flag

Poster eveniment Anti-Flag

Trupa americană Anti-Flag revine la București, cu un concert ce va avea loc la Quantic pe 5 iulie 2022. Evenimentul va respecta toate normele aflate în vigoare la data desfășurării acestuia.

Bilete concert Anti-Flag la Quantic

Bilete se pun în vânzare începând cu 25 februarie la următoarele categorii de preț:

  • Earlybird - 119 lei
  • Presale - 130 lei
  • La intrare - 150 lei

Anti-Flag și-a început activitatea la sfârșitul anilor '80 și de-a lungul timpului a devenit un etalon când a venit vorba de implicarea în diverse proiecte și grupuri precum Greenpeace sau Amnesty International. Tocmai din acest motiv muzica are o puternică încărcătură politică. Numele trupei vrea să reprezinte poziția său împotriva războiului și faptul că oamenii nu trebuie uniți sub un steag, ci trebuie să trăiască toți în unitate și pace.

Până acum are la activ 12 albume, fiecare dintre ele stârnind diferite controverse, de la artwork până la tematica lirică. De-a lungul anilor, Anti-Flag a avut turnee sau a cântat alături de artiști precum Aiden, Cancer Bats, Paramore, Escape the Fate, A Day to Remember. Cel mai recent album, "American Fall" a fost lansat în 2017, ajungând pe locul 7 în Us Top Hard Rock Albums-Billboard, dar și în topurile din Germania și Austria.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 februarie 2022. Ref #145184

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.