Urmărește-ne în Social Media

world music

Ansamblul Plăieșii

Poster eveniment Ansamblul Plăieșii

Ansamblul Plăieșii va susține un spectacol la Sala Palatului din București pe 29 octombrie 2023. Evenimentul se intitulează "Dragoste floare din rai" și reprezintă o invitație la o întâlnire cu mult suflet și emoție în spiritul folclorului basarabean.

Bilete Ansamblul Plăieșii la Sala Palatului

  • Categoria 1 - 200 lei
  • Categoria 2 - 170 lei
  • Categoria 3 - 140 lei

Genericul spectacolului este și titlul unui album semnat Nicolae Gribincea și instrumentiștii Plăieșilor, care include o selecție de melodii folclorice și de autor. Misiunea și mandatul ansamblului etnofolcloric Plăieșii rămâne promovarea în spațiul muzical românesc a folclorului autentic.

Ansamblul etnofolcloric Plăieșii a devenit laureat al mai multor festivaluri. A evoluat cu succes peste hotarele țării, în Rusia, Spania sau Italia, cucerind, în același timp și publicul român la evenimente în București, Bacău, Iași sau Suceava. Plăieșii cuceresc audiența prin sinceritate și prin faptul că ei cântă în primul rând pentru sine, apoi pentru cei din jur.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 aprilie 2023. Ref #153396

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.