Urmărește-ne în Social Media

rock

Anneke van Giersbergen

Poster eveniment Anneke van Giersbergen

Anneke van Giersbergen va cânta pe 8 noiembrie 2022 în Club Quantic din București. Evenimentul va respecta toate normele aflate în vigoare la data desfășurării acestuia.

Bilete concert Anneke van Giersbergen la Quantic

Se pun în vânzare doar 500 de bilete la următoarele categorii de preț:

  • primele 100 de bilete - 79 lei
  • următoarele 100 de bilete - 89 lei
  • presale - 99 lei
  • la intrare - 120 de lei

*La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.

Anneke van Giersbergen este una dintre vocile reprezentative ale anilor '90 și 2000, perioadă în care a urcat pe scene din întreaga lumea alături de formația The Gathering. În plus, Anneke a colaborat cu mulți artiști sau formații din întreaga lume, de la Devin Townsend la Amorphs sau de la Within Temptation și Anathema la Napalm Death și Moonspell.

Pe lângă multiplele colaborări, Anneke are și o carieră solo de succes. Până acum artista a lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind "The Darkest Skies Are the Brightest", oferit publicului la începutul lui 2021 și compus în întregime de aceasta. Discul a ajuns în topurile din Țările de Jos, Germania și Elveția.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 decembrie 2021. Ref #143985

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.