Urmărește-ne în Social Media

rock

Anneke Van Giersbergen (The Gathering) și Arjen Lucassen (Ayreon)

Poster eveniment Anneke Van Giersbergen (The Gathering) și Arjen Lucassen (Ayreon)
Fosta solista The Gathering, Anneke Van Giersbergen alaturi de mintea din spatele Ayreon, Arjen Lucassen, vor canta la Bucuresti pe 19 februarie 2015, la Hard Rock Café, in cadrul unui show din turneul “The Gentle Storm Acoustic” oferit de METALHEAD. Turneul vine in pregatirea albumului pe care cei doi urmeaza sa-l scoata impreuna, album ce va fi lansat pe 23 martie 2015 si care va purta numele de “The Diary”.

Albumul va fi o productie epica pe masura numelui Ayeron si va avea doua CD-uri, primul cu variantele metal ale pieselor iar al doilea plin cu aranjamente mai domoale. Se zvoneste ca Anneke va reveni in spatele chitarii electrice iar vocea va reaminti de Mandylion, albumul mult apreciat de la The Gathering.

Bilete concert Anneke Van Giersbergen (The Gathering) și Arjen Lucassen (Ayreon)

  • 45 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) sau fara loc
  • 65 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei

Numarul de locuri este limitat la 350 de persoane cu loc la masa si 150 fara loc. In ziua concertului biletele vor costa 50, respectiv 70 de lei, in limita locurilor disponibile.

Anneke revine la Bucuresti cu cateva luni inainte de aparitia la festivalul Metalhead Meeting 2015 cu THE SIRENS, festival unde va imparti scena cu trupe precum Amorphis, Primordial, Triptykon sau Antimatter, ca sa enumaram doar cateva din cele 30 de trupe din cele 3 zile de festival.

Anneke a declarat: "Sunt foarte fericita ca Arjen a fost de acord sa mi se alature in aceste showuri acustice. Voi canta un set solo iar la jumatatea showului Arjen ma va insoti pe scena. Vom canta si niste melodii clasice Ayreon impreuna alaturi de multe altele in premiera de pe urmatorul album. Va fi o oportunitate unica sa ne vedeti cantand impreuna si abia astept sa impart scena cu Arjen"

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 ianuarie 2015. Ref #75273

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.