Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Angela Gheorghiu în recital - LIVE

Poster eveniment Angela Gheorghiu în recital - LIVE

Pe 25 iunie, Seria Qreator – Home Together Edition se încheie cu un recital memorabil al marii soprane Angela Gheorghiu, acompaniată de pianistul Alexandru Petrovici.

Participarea la evenimentul online nu presupune niciun cost din partea spectatorilor.

Qreator - Home Together Edition găzduiește, în fiecare săptămână, artiști într-o serie de evenimente online, exclusiv pe Facebook Qreator. Publicul este astfel încurajat să se conecteze și să rămână acasă.

Angela Gheorghiu și-a făcut debutul internațional în 1992 la Royal Opera House în "La Bohème". În același an a debutat la Metropolitan Opera New York și la Opera de Stat din Viena. La Royal Opera House a cântat pentru prima dată rolul Violettei din "La Traviata" în 1994, legendara producție pentru a cărei transmitere în direct BBC și-a întrerupt programul obișnuit pentru prima și ultima dată în istoria operei și în istoria televiziunii.

De la debutul ei la Royal Opera House, a apărut pe cele mai importante săli de operă și de concerte din întreaga lume, repertoriul ei incluzând roluri precum Mimì în La bohème, Violetta în La traviata, Juliette (Roméo et Juliette), Nedda (Pagliacci), Adina (L’elisir d'amore), Amelia în Simon Boccanegra, Charlotte în Werther, Tosca, Magda în La rondine, Marguerite în Faust și Adriana Lecouvreur.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 mai 2021. Ref #133826

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.