Urmărește-ne în Social Media

jazz

Andy Sheppard Quartet

Poster eveniment Andy Sheppard Quartet

Andy Sheppard Quartet vor susține un concert în Club Control pe 10 decembrie 2018 începând cu ora 19:30. Evenimentul face parte din serie de concert Jazz Nouveau.

Bilete concert Andy Sheppard Quartet în Club Control

  • Acces General - 50 lei

Andy Sheppard este unul dintre saxofoniștii britanici cu un impact semnificativ asupra scenei internaționale de jazz, cântând și compunând atât pentru proiectele sale solo, cât și pentru big band-uri și orchestre de cameră. A debutat la 19 ani inspirat de muzica lui John Coltrane, și și-a rafinat stilul propriu susținând numeroase concerte în cluburile europene la începutul anilor ’80.

Primul album, alături de Randy Brecker și Steve Swallow, i-a adus în 1987 și 1988 două premii British Jazz Awards pentru Best New Comer și Best Instrumentalist.

Sheppard își descrie cvartetul ca un ‘’dream band’’, o sintagmă potrivită nu doar muzicii introspective, dominate de o melancolie delicat dozată, ci și membrilor de excepție: Andy Sheppard-saxofon tenor, saxofon soprano, Eivind Aarset-chitară, Michel Benita-bas, Sebastian Rochford-tobe.

Andy Sheppard Quartet va prezenta în premieră în București cel mai recent disc, "Romaria".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 mai 2018. Ref #110936

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.