Urmărește-ne în Social Media

folk

Andrieș în aer liber

Poster eveniment Andrieș în aer liber

Pe 12 septembrie, Alexandru Andrieș aduce pe scena Teatrului de Vară "Mihai Eminescu" din București spectacolul "Andrieș în aer liber". Alături de Alexandru Andrieș, îi veți vedea pe scenă pe: Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera și Sorin Romanescu.

Bilete concert Andrieș în aer liber

 • 80 lei - Acces General
 • 130 lei - CD "Greu de pensionat" (Include CD semnat "Greu de pensionat")
 • 230 lei - Vinyl ''Andrieș iese la Pensie'' (Include Vinyl semnat ''Andries Iese la Pensie'')

Capacitatea maximă este de 500 de locuri. Evenimentul va fi organizat respectând toate normele impuse de către autorități în această perioadă.

Program:

 • 19:00 - Deschiderea porților
 • 20:00 - Concertul
 • 22:00 - Închidere eveniment

Reguli de acces:

 • Nu instrainati biletele in forma lor electronica sau fizica si nu trimiteti catre alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul carora v-au fost trimise biletele pe care le-ati cumparat.
 • Doar biletele vandute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.
 • In cazul in care se constata ca mai multe persoane prezinta acelasi bilet, cu acelasi cod de bare, doar prima persoana care ajunge intai la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii si firmele de ticketing implicate in eveniment rezervandu-si dreptul de a retine celelalte bilete care prezinta un cod de bare deja scanat si datele celor care le prezinta, pentru a le transmite autoritatilor competente.
 • Organizatorul nu va oferi daune celor care prezinta bilete care nu sunt valide sau bilete ale caror coduri de bare au fost scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.

 Este interzis accesul cu:

– sticle;

– mancare sau bauturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil);

– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;

Organizatorii nu vor stoca si nu vor pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

Alexandru Andrieș este, fără discuție, unul dintre cei mai creativi artiști ai ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 septembrie 2020. Ref #134568

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.