Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
INFO CONCERT:
Neversea
Lara Fabian susține două noi concerte în România, la București și Cluj-Napoca Tarja concertează în iulie la Sibiu, în cadrul ARTmania Festival 2017 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Smiley
INFO CONCERT:
Kings of Leon
INFO CONCERT:
Andrea Bocelli

Andrea Bocelli la Cluj Arena

Data: duminică, 25 iunie 2017Ora de incepere: 20:00 Locatie:
Cluj Arena,
Cluj-Napoca
- Vezi adresa si harta
Acces: Bilete in avans Organizator: Quantum Media Telefon rezervari: n/a

Celebrul tenor Andrea Bocelli va reveni în România în 2017 pentru a susține un concert în premieră la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena în data de 25 iunie 2017. Cu trei zile mai devreme, Bocelli va cânta și la București.

Concertul lui Andrea Bocelli va cuprinte atât repertoriul său de operă, cât şi interpretări unice a celor mai îndrăgite hituri ale sale. Prima parte a concertului va cuprinde arii de operă cunoscute, în lumina vocii unice a lui Andrea Bocelli. În cea de-a doua parte, tenorul va prezenta publicului român cântece noi de pe ultimele albume ale sale: „Cinema” şi „Romanza - A 20-a Ediţie Aniversară”.

Gheorghe Zamfir se alătură celorlalți artiști consacrați care vor cânta împreună cu tenorul Andrea Bocelli: Andrea Griminelli, Ilaria Della Bidia, Elisa Balbo și Elizabeth Sobart. 

Bilete concert Andrea Bocelli - Cluj Arena 2017

Categoriile de prețuri sunt următoarele:

  • Magenta VIP - 675 lei
  • Magenta I - 555 lei
  • Magenta II - 455 lei
  • Magenta III - 355 lei
  • Magenta IV - 255 lei
  • Magenta V - SOLD OUT

Recomandare: Citește recenzia concertului Andrea Bocelli de la București din 2013

Cine va cânta alături de Andrea Bocelli

Artiști consacrați pe marile scene ale lumii vor fi alături de îndrăgitul artist, completând show-ul grandios. Printre invitații confirmați se numără Andrea Griminelli, unul dintre cei mai mari flautiști ai momentului. De-a lungul carierei sale, Griminelli a susținut concerte în toată lumea, având turnee în Europa, SUA, Japonia și America de Sud.

Ilaria Della Bidia este al doilea nume important care va urca pe scenă alături de legendarul tenor, o artistă care va transmite multă energie și emoție. Elisa Balbo, protagonista unor opere celebre de Verdi și Puccini, a cântat în gale prestigioase de operă, alături de dirijori celebri, printre care și Ricardo Muti. A patra prezență care i se alătură lui Andrea Bocelli este Elizabeth Sombart, o pianistă care a avut numeroase colaborări cu artiști ca Augustin Dumay, Patrick Gallois sau Akiko Nakajima.

Spectacolele lui Andrea Bocelli vor fi însoţite de decoruri şi aranjamente speciale îmbinate perfect pentru a aduce publicului o experienţă unică în viaţă care combină simplicitatea şi eleganţa muzicii clasice cu forţa captivantă a tehnologiei moderne. Ambele evenimente sunt organizate de Quantum Media.

Citește mai multe despre Andrea BocelliGheorghe Zamfir
  • Concert Patricia Kaas la București

Calendar concerte

<< Mai 2017 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

CLOSE
CLOSE