Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Andrea Bocelli la Piața Constituției

Raportează erori Data: joi, 22 iunie 2017Ora de incepere: 20:00 Loc:
Piața Constituției,
București 27417
Organizator: Quantum Media

Celebrul tenor Andrea Bocelli va reveni în România în 2017 pentru a susține un concert extraordinar în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 22 iunie 2017. Trei zile mai târziu, Bocelli va cânta și la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena în data de 25 iunie 2017.

Concertul lui Andrea Bocelli va cuprinte atât repertoriul său de operă, cât şi interpretări unice a celor mai îndrăgite hituri ale sale. Prima parte a concertului va cuprinde arii de operă cunoscute, în lumina vocii unice a lui Andrea Bocelli. În cea de-a doua parte, tenorul va prezenta publicului român cântece noi de pe ultimele albume ale sale: „Cinema” şi „Romanza - A 20-a Ediţie Aniversară”.

Gheorghe Zamfir se alătură celorlalți artiști consacrați care vor cânta împreună cu tenorul Andrea Bocelli: Andrea Griminelli, Ilaria Della Bidia, Elisa Balbo și Elizabeth Sobart. 

Alessandro Safina, un alt tenor foarte apreciat va urca pe scenă alături de Andrea Bocelli, precum și copilul-minune al pianului, Fabian Prcsina. Invitații vor fi acompaniați de artiști ai Orchestrei și Corului Operei Naționale București.

Pe lângă toți acești invitați, publicul se va bucura de un moment artistic de dans, o coregrafie special creată de Mihai Petre. Echipa de dansatori va fi formată din Paolo Campigotto și Alina Petre, multipli campioni ai României la diverse competiții.

Bilete concert Andrea Bocelli - București 2017

Categoriile de prețuri sunt următoarele:

 • Magenta VIP - 950 lei
 • Magenta 1 - 750 lei
 • Magenta 2 - 550 lei
 • Magenta 3 - 450 lei
 • Magenta 4 - 350 lei
 • Magenta 5 - 250 lei

Recomandare: Citește recenzia concertului Andrea Bocelli de la București din 2013

Cine va cânta alături de Andrea Bocelli

Artiști consacrați pe marile scene ale lumii vor fi alături de îndrăgitul artist, completând show-ul grandios. Printre invitații confirmați se numără Andrea Griminelli, unul dintre cei mai mari flautiști ai momentului. De-a lungul carierei sale, Griminelli a susținut concerte în toată lumea, având turnee în Europa, SUA, Japonia și America de Sud.

Ilaria Della Bidia este al doilea nume important care va urca pe scenă alături de legendarul tenor, o artistă care va transmite multă energie și emoție. Elisa Balbo, protagonista unor opere celebre de Verdi și Puccini, a cântat în gale prestigioase de operă, alături de dirijori celebri, printre care și Ricardo Muti. A patra prezență care i se alătură lui Andrea Bocelli este Elizabeth Sombart, o pianistă care a avut numeroase colaborări cu artiști ca Augustin Dumay, Patrick Gallois sau Akiko Nakajima.

Cu o voce limpede și puternică, Alessandro Safina impresionează prin capacitatea sa de a îmbina cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock. A cucerit scenele lumii și a avut privilegiul de a colabora cu artiști precum Elton John, Carlos Santana, Jose Carreras sau Rod Steward.

Spectacolele lui Andrea Bocelli vor fi însoţite de decoruri şi aranjamente speciale îmbinate perfect pentru a aduce publicului o experienţă unică în viaţă care combină simplicitatea şi eleganţa muzicii clasice cu forţa captivantă a tehnologiei moderne. Ambele evenimente sunt organizate de Quantum Media.

Reguli de acces:

 • Concertul va începe la ora 20:00, iar accesul se va permite începând cu ora 18:00, pe cele două intrări amenajate în Bulevardul Libertății, atât intrarea dinspre Parcul Izvor, cât și cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie).
 • Din respect pentru artiștii de pe scenă, dar și pentru oamenii prezenți la spectacol, accesul va fi permis doar până la ora 19:45. În cazul în care veți ajunge mai târziu de ora stabilită, accesul vi se va permite doar pe parcursul pauzelor. Neprezentarea la timp în scopul intrării în locație nu oferă dreptul la rambursarea biletului sau la prezența la o reprezentație ulterioară.
 • Biletul achiziționat pentru concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona și doresc să reintre, vor fi nevoiți să achiziționeze un nou bilet.
 • Accesul persoanelor din categoria VIP se va realiza prin aceleași puncte de acces, însă vor fi porți dedicate exclusiv acestora. De asemenea, acestea vor beneficia de o zonă de lounge special dedicată secțiunii VIP, unde se vor servi cocktail-uri non-alcoolice și alte mici "atenții" din partea organizatorilor.
 • Accesul persoanelor din presă se va realiza prin aceleași puncte de acces, însă vor fi porți dedicate exclusiv acestora. Pentru a beneficia de acreditările pentru fotograf sau redactor, acestea trebuie să prezinte legitimațiile de presă și buletinul în original.
 • Accesul copiilor cu vârste de până la 7 ani este gratuit, împreună cu însoțitorul plătitor de bilet, cu condiția ca aceștia să ocupe același loc cu însoțitorul. Cei care depășesc vârsta de 7 ani vor plăti bilet de intrare.
 • Biletele persoanelor cu handicap se vor ridica de la casa de bilete de la locație.
 • În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, rucsacuri, bagaje voluminoase.
 • Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenții de pază vor percheziționa în detaliu fiecare persoană, iar orice obiect interzis va fi oprit și păstrat în garderoba amplasată în zona de acces.
 • Accesul cu umbrele nu va fi permis. În caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată o pelerină de ploaie.

Vezi mai multe știri și materiale despre Andrea Bocelli

Calendar concerte

<< ian. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE