Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Andra - Vis de iarnă

Poster eveniment Andra - Vis de iarnă

Andra aduce atmosfera sărbătorilor de iarnă printr-o serie de concerte extraordinare de colinde și muzică de Crăciun. Acompaniată de Orchestra Simfonică București și Grupul Vocal Acapella, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor, artista va urca pe scena Operei Naționale București pe 5 și 6 decembrie.

Bilete concert Andra la Opera Națională București - SOLD OUT

  • Premium - 249 lei
  • VIP - 199 lei
  • Loje VIP - 199 lei
  • Categoria 1 - 99 lei
  • Categoria 2 - 69 lei

Timp de 90 de minute, spectatorii vor fi purtați prin lumea magică a sărbătorilor, putând asculta piese în limba română, dar și din repertoriul internațional, în interpretarea Andrei și a invitaților ei speciali. Duetele inedite sunt, ca în toate spectacolele artistei, un ingredient surpriză pentru încântarea publicului.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 octombrie 2022. Ref #150404

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.