Urmărește-ne în Social Media

latino

Andra - Pasión

Poster eveniment Andra - Pasión

UPDATE: Andra anunță cu regret anularea concertelor Pasión care urmau să aibă loc la Sala Palatului, în București. Inițial amânate din aprilie pentru septembrie, din cauza crizei sanitare și a stării de urgență, spectacolele se anulează. Artista, invitații și echipa ei subliniază importanța siguranței populației și a respectării legii.

Cei care au achiziționat bilete se pot adresa vânzătorului pentru returnarea contravalorii lor conform legii în termen de maxim 12 luni de la data inițială a evenimentului

UPDATE: Concertele Andrei din aprilie au fost reprogramate pentru 5 și 6 septembrie, tot la Sala Palatului.

Pe 4 și 5 aprilie 2020, Andra va pune în scenă la Sala Palatului producția "Pasión". Va fi un show de muzică latino din care nu vor lipsi invitații surpriză.

Andra are la activ numeroase colaborări cu staruri latino internaționale, precum David Bisbal, deținător a mai multe premii Latin Grammy, Pachanga, Descemer Bueno și Enrigue Iglesias, supranumit Regele Muzicii Pop-Latino.

“Muzica latino și limba spaniolă mă inspiră enorm. Ritmurile de salsa, cha-cha, rumba,sau samba mă fac să dansez imediat. Am cu adevărat o pasiune pentru această muzică și de aceea am dat numele acestui show Pasión! Cred că și publicul meu este fermecat de muzica latino, am simțit asta în succesul pieselor mele și cred că putem face împreună un carnaval la Sala Palatului cum numai în Rio de Janeiro s-a mai văzut!”, a declarat artista.

Bilete concert Andra - Pasión la Sala Palatului

  • Premium - 249 de lei
  • VIP - 199 de lei
  • Categoria I - 149 de lei
  • Categoria II - 89 de lei
  • Categoria III - 69 de lei

Producția Andra Records va urmări standarde înalte atât la nivelul regiei, al coregrafiei, dar și al tehnologiei audio, urmând tradiția show-urilor sold-out “Tradițional”, “Aievea” și “Iubirea Schimbă tot”.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 aprilie 2020. Ref #130333

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.