Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Anathema la Arenele Romane

Raportează erori Data: marți, 24 octombrie 2017Ora de incepere: 19:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
Organizator: ARTmania Events

Anathema revine la București în cadrul celui de-al doilea eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast. Concertul va avea loc la Arenele Romane, pe 24 octombrie 2017, începând cu ora 19:00.

Bilete Concert Anathema la Arenele Romane

 • Acces General - 150 lei

Program:

19:00 - Acces

19:30 - concert Alcest

21:00 - concert Anathema

Reguli de acces:

 • Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal.
 • Toți spectatorii, indiferent de vârstă, trebuie să prezinte un bilet sau o invitație valabilă.
 • Accesul tinerilor participanți cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani se realizează în baza unui bilet valid și este permis doar dacă sunt însoțiți de o persoană adultă cu un bilet valid.
 • Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de un adult cu un bilet valid și cu o copie a unui act doveditor a vârstei copilului.
 • Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.
 • Obiecte permise:  accesul cu binocluri în zona tribunelor, căști sau alte mijloace de protecție auditivă, lanțuri de portofel cu greutatea mai mică de aproximativ 200 de grame, accesorii vestimentare specifice (cu excepția celor care pot fi considerate obiecte contondente), telefoane mobile, camere foto compacte, pancarte din hârtie sau pânză dedicate conceptului de eveniment, dar fără bețe.
 • Obiecte interzise: este interzis accesul în zona de concerte cu camere foto cu obiective detașabile, obiecte contondente, arme, obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente din sticlă, metal, plastic, sticle, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de concert, artificii, lampioane, cărucioare pentru copii, bannere susținute de bețe, umbrele, scaune, lanțuri, animale de companie, substanțe interzise prin lege, medicamente neînsoțite de rețetele oficiale.
 • Participanții la eveniment sunt sfătuiți să nu se prezinte la accesul în locație cu rucsacuri, bagaje sau genți voluminoase, acestea nefiind permise. Nu va exista spațiu de depozitare a obiectelor de valoare sau a obiectelor interzise.
 • Este interzis accesul cu mâncare și băutură în perimetrul dedicat evenimentului ARTmania Bucharest Blast din interiorul Arenelor Romane.
 • În cadrul ARTmania Bucharest Blast va exista o zonă de food special amenajată, care va funcționa pe întreaga durată a evenimentului.
 • Produsele disponibile în zona de food vor putea fi achiziționate prin plată în numerar sau cu cardul.

Anathema este una dintre cele mai cunoscute trupe britanice de rock alternativ și experimental. Concertul Anathema face parte din turneul european de promovare a ultimului album, "The Optimist", care va fi lansat pe 9 iunie 2017.  Noul disc a fost înregistrat în iarna anului trecut și este descris de trupă drept albumul care va dezvălui unele dintre cele mai întunecate, provocatoare și surprinzătoare piese compuse de Anathema până acum. Frumusețea, intensitatea, drama, liniștea, speranța, trimiterile la o dimensiune extra-muzicală, elemente care au reprezentat laitmotivele călătoriei artistice parcurse de trupă de-a lungul timpului, capătă o nouă profunzime.

"Cum unii dintre voi știu deja, România este un loc special pentru Anathema. Am simțit asta încă din prima săptămână pe care am petrecut-o aici cu ocazia primului nostru concert, în 1994, acum 23 de ani. În tot acest timp am revenit cu plăcere fie în spectacole dedicate, fie în cadrul unui festival. De fiecare dată, am avut parte de o primire caldă și sinceră din partea voastră și de experiențe minunate, cum e cazul celor de la ARTmania Festival. Următorul show va fi și mai deosebit, iar locul în care ne vom afla, Arenele Romane, ne va ajuta să facem asta. Pregătim un concert unic, cu proiecții speciale, cu sunet deosebit și cu un playlist variat. Pe lângă piesele incluse pe «The Optimist», lansat în această vară, vom avea și o selecție de melodii de pe alte albume. Vrem să vă avem alături de noi pentru a contura împreună o atmosferă memorabilă. Ne vedem curând", le-au transmit membrii trupei Anathema fanilor din România.

Alături de ei vor concerta francezii de la Alcest. Trupa, înființată în 2000, este considerată fondatoarea unui nou subgen muzical, intitulat “blackgaze”, ce îmbină elemente ale muzicii black metal şi sheogaze într-un sound cu adevărat unic. Traseul artistic a început cu albumul "Le Secret" (2005), a continuat cu "Shelter" (2014) și a culminat cu cea mai recentă lansare "Kodama" (2016), cuvânt cu dublă semnificație în limba japoneză: "ecou" și "copacul vieții".

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre Anathema

Calendar concerte

<< mart. 2019 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE