Urmărește-ne în Social Media

latino, world music

ANALIA SELIS featuring MARIANO CASTRO (Narcotango)

Concert Analia Selis în deschidere la Buena Vista Social Club

Vă recomandăm să petreceți o seară argentiniană cu ANALIA SELIS featuring MARIANO CASTRO (Narcotango). Veți putea asculta tango, milonga si muzica traditionala latino-americană.

Preț bilet: 29,7 lei.

"Acest proiect a pornit de la faptul simplu si minunat ca in Romania, in Bucuresti, exista un pianist din....ARGENTINA!!
Mariano Castro este membru al renumitei trupe "Narcotango". Este un pianist excelent si un muzician de exceptie. Ne-am alaturat si am inceput sa cantam muzica noastra, care ne place si ne reprezinta ca Argentinieni si latino-americani. Stilurile de muzica pe care le abordam sunt: tango, milonga, vals si folclor argentinian si muzica traditionala latino-americana, in general. Oferim un concert de muzica frumoasa, speciala, simpla, dar minutios lucrata.
Vor canta alaturi de noi: Adrian Aldea (voce), Eduard Serei (chitara) si Gilberto Ortega (percutie)", spune Analia Selis.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9frkQkruxJE]

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 iulie 2014. Ref #71971

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.