Urmărește-ne în Social Media

world music

Analia Selis - Astor Piazzola. O poveste autentică

Poster eveniment Analia Selis - Astor Piazzola. O poveste autentică

Pe 30 mai, celebra cântăreaţă Analia Selis aduce pe scena ARCUB ritmurile tradiţionale argentiniene şi tango nuevo în concertul "Astor Piazzola. O poveste autentică".

Printre puţinele ocazii de a asculta tango nuevo în tradiţionala formulă de cvintet a lui Astor Piazzola, concertul reuneşte pe aceeaşi scenă doi Country Brand Ambassador of Argentina - Analia Selis şi muzicianul argentinian, dublu nominalizat la Premiile Latin Grammy, Mariano Castro, violonistul Rafael Butaru, contrabasista Florentina Ciornei şi doi invitaţi de excepţie din Buenos Aires, pianistul Julian Caeiro şi bandeonistrul Nicolas Velazquez.

Bilete concert Analia Selis la ARCUB

  • Categoria I - 70 lei
  • Categoria II - 50 lei

"Vom cânta Piazzola autentic în toată splendoarea sa, aşa cum se interpretează în lumea tangoului autentic: la pian, chitară, vioară, contrabas şi bandoneon", a declarat Analia Selis.

Analia Selis s-a născut în Tucumán, Argentina. S-a stabilit în România în 2003. Între 2005 și 2014 a avut multe reușite în cariera sa de cântăreață de pop latino-american, devenind foarte cunoscută în România, unde a interpretat pe cele mai prestigioase scene și a fost invitată la mai multe posturi de televiziune și de radio.

În 2014, Analia Selis a început să cânte tango, iar de atunci și până în prezent a colaborat cu toate orchestrele din România, dar și cu orchestre din Elveția, Cehia, Lituania, Argentina. A fost invitată să cânte alături de diferite ansambluri: Kamerata Kronstadt, Gaudeamus Quartet, Contempo Quartet; precum și în cadrul unor importante festivaluri de muzică: Festivalul Internațional "George Enescu" (România), Radio Song Festival (Beijing, China), Kammermusiktage Barth Festival (Germania), Das Einzigartige Crossover Festival (Elveția), Festivalul și Concursul Internațional de Violoncel de la Klaipėda (Lituania). În prezent, continuă să promoveze tango-ul tradițional argentinian și muzica lui Astor Piazzolla atât în România, cât și în Europa.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 mai 2023. Ref #153684

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.