Urmărește-ne în Social Media

world music

Analia Selis

Poster eveniment Analia Selis

Pe 16 octombrie, Analia Selis va susține un concert la 14thLANE din București. Evenimentul va respecta toate normele legale aflate în vigoare la momentul desfășurării lui.

Bilete concert Analia Selis la 14thLANE

  • Acces General - 60 lei

Reguli de acces:

Accesul este permis tuturor persoanelor care respectă una dintre condițiile de mai jos:

  • persoane care dețin dovada vaccinării împotriva SARS Cov2 (certificatul verde European) care atestă trecerea a cel puțin 10 zile de la rapel.
  • dovada trecerii prin boală, valabil între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării.
  • documentele se prezintă în format digital sau print și se confruntă cu actele de identitate la intrare.
    minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.
  • organizatorii își rezervă dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.

Milonga, tango și folclor argentianian vor spune povești de dragoste rostite de Analia Selis pentru a răspunde dorului tău de a călătorii și de a experimenta destinații exotice, pline de magie și emoție.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 octombrie 2021. Ref #142624

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.