Urmărește-ne în Social Media

pop

Ana Coman - lansare album

Poster eveniment Ana Coman - lansare album

Pe 8 martie 2023, Ana Coman revine pe scena de la Expirat cu cel de-al doilea album - "Pretext". Ești invitat să asculți live noile piese ce compun materialul.

Bilete concert Ana Coman la Expirat - SOLD OUT

  • Presale - 50 lei
  • Acces General - 60 lei

*copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Ideea albumului arată că:

Un pretext e o cale prin care din doi străini putem face suflete pereche.

Un pretext poate fi un pahar de vin, pentru că, în contextul potrivit, devine mai mult decât un simplu pahar. Orele se scurg altfel în fața lui, iar aburii alcoolului nu încețoșează mintea, ci mai degrabă ne ademenesc să avem o fărâmă de nesăbuință de care cu toții avem nevoie uneori. Un pahar de vin e un pretext să ne apropiem. E un început, iar noi tânjim după începuturi.

Un pretext e o cale prin care putem crea un "pentru totdeauna", sau cel puțin o amintire atât de vie, încât ea să supraviețuiască pentru eternitate într-un cântec.

Ana a început să cânte în variantă acustică, voce și chitară, la Radio Guerrilla, în cadrul rubricii "Ana are cântec". Ulterior, Ana început să-și lanseze propriile piese și a avut parte de o ascensiune rapidă, participând la mari festivaluri din țară. În 2020, ea a lansat albumul de debut, "9 missed calls".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 martie 2023. Ref #152219

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.