Urmărește-ne în Social Media

pop

Ana Coman - lansare album

Poster eveniment Ana Coman - lansare album

Pe 21 februarie, Ana Coman va reveni pe scena din Expirat, de data aceasta cu noul său album - "Tu nu o să mă uiți". Cântăreața va împărtăși experiența ei personală, în timp ce piesele promit să creeze o legătură profundă cu ascultătorii.

Bilete concert Ana Coman la Expirat

  • Presale - 7o lei
  • La intrare - 80 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
**Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

Ana Coman și-a început pregătirea muzicală de mică, iar pasiunea a determinat-o să se afirme. Astfel, a ajuns să cânte la câteva festivaluri importante din țară, precum Summer Well, Femei pe Mătăsari, Focus in The Park sau Electric Castle. Până acum, a experimentat cu mai multe influențe și și-a exprimat talentul de povestitor, cu versuri atât în română, cât și în engleză.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 decembrie 2023. Ref #157353

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.