Urmărește-ne în Social Media

pop

Ana Coman - lansare videoclip

Poster eveniment Ana Coman - lansare videoclip

Ana Coman și trupa ei revin pe scena din Control pe 16 noiembrie 2022. Cu această ocazie, Ana va lansa videoclipul piesei "Nu te ține".

Bilete concert Ana Coman la Control

  • Acces General - 69 lei

Ana a început să cânte datorită rubricii "Ana are cântec", de la Radio Guerrilla, care a prins notorietate de-a lungul timpului. Prima piesă pe care a lansat-o a fost în 2018, "Real Life", și a fost produsă de Alexei Țurcan.

Din momentul lansării celui de-al doilea single, "The Hunt", i-a cooptat pe Dan Minel Stoica (Jurjak / NoruNegru/ Tourette Roulette) și Daniel Olteanu (Jurjak / El Negro), închegând un proiect serios. Au urmat mai multe lansări de single-uri și concerte la Expirat, Control și la marile festivaluri din țară.

În martie 2020, Ana a lansat albumul de debut - "9 Missed Calls" - o împletire melodramatică a zece momente distincte, aduse laolaltă de numitorul lor comun: căutarea fericirii.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 octombrie 2022. Ref #150842

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.