Urmărește-ne în Social Media

rock

Amorphis, Solstafir și Lost Society

Poster eveniment Amorphis, Solstafir și Lost Society

Trupele Amorphis, Solstafir și Lost Society vor concerta la Form Space din Cluj-Napoca pe 7 noiembrie.

Bilete Amorphis, Solstafir și Lost Society

  • Primele 200 de bilete - 109 lei
  • Următoarele 200 de bilete - 119 lei
  • Presale - 139 lei
  • La intrare - 150 lei

*La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

**Copiii sub 7 ani au intrarea liberă însoțiți de un adult care are bilet.

Formată în 1990, trupa finlandeza Amorphis a avut o ascensiune rapidă pe scena metalului internațional, stilul abordat la început fiind death metal. Cu trecerea timpului, stilul trupei a evoluat către progresiv metal sau melodic death metal.

Amorphis a revenit cu al 14-lea material de studio după o pauză de 4 ani. Albumul "Halo" a fost lansat pe 11 februarie 2022 și este un sincretism muzical între progressive, death și folk metal.

Solstafir este un proiect post-metal/progressive cu o activitate de aproape 3 decenii pe scena muzicală din Islanda. Numele trupei este derivat din simbolistica razelor crepusculare ale soarelui, iar muzica este un amestec hipnotizant de sonorități atipice, întregite vizual cu peisaje islandeze care îți taie răsuflarea. Muzica trupei Solstafir a fost cuprinsă în șase albume de studio, cel mai recent fiind "Endless Twilight of Codependent Love", lansat in toamna anului 2020.

Lost Society vine din Finlanda și activează de peste un deceniu pe scena metal internațională. Până în prezent a lansat cinci albume de studio, cel mai recent, "If the Sky Came Down", fiind oferit publicului anul trecut. Muzical, Lost Society a început ca o trupa de thrash metal, însă, cu trecerea timpului, formația a adăugat elemente de groove, metalcore și nu metal.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 august 2023. Ref #155604

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.