Urmărește-ne în Social Media

clasica, pop

Overground Showroom: Amadeus

Poster eveniment Overground Showroom: Amadeus

Pe 11 aprilie, de la ora 20:00, Overground Showroom va găzdui premiera concertului Amadeus – Joy (A Concert in Nature) înregistrat în vara lui 2020 într-o tabără de creație în munții Buzăului.

Bilete concert Overground Showroom: Amadeus

  • Acces General - 29 lei

Info acces:

După achiziția biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări premiera concertului, pe 11 aprilie de la ora 20:00. În cazul în care cumpărătorul are deja cont pe platformă, concertul va fi automat disponibil în contul de utilizator la ora premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

2020 e anul în care trupa Amadeus a împlinit 20 de ani, iar Andreea, Patricia, Bianca și Laura au lansat "Joy", un album realizat prin forțe proprii, cu multe sacrificii, dar și multe bucurii. Albumul a fost finalizat vara, într-o tabără de creație în munții Buzăului, Lacul cu Mesteceni. În ultima zi de tabără fetele au cântat toate piesele de pe album într-un concert, având drept public doar natura.

Cele 14 piese de pe albumul "Joy" se încadrează în genul new age, cu influențe muzicale care se simt de ani buni în muzica Amadeus - cinematic, gospel, new classical și muzică tradițională a mai multor culturi. Instrumentistele au colaborat pentru acest album cu compozitorul Xenti Runceanu, care semnează compoziția și producția muzicală.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 aprilie 2021. Ref #138929

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.