Urmărește-ne în Social Media

rock

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

Poster eveniment Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

Pe 3 iunie, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut va susține un concert în Expirat Halele Carol. Ești invitat să te bucuri de o seară plină de muzică și voie bună.

Bilete concert Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

  • Acces General - 60 lei

Reguli de acces:

  • Concertele de la Expirat respectă noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore.
  • Organizatorii roagă toți participanții la eveniment să prezinte la acces dovada scrisă (adeverința de vaccinare, rezultatul scris al testului) la punctul de acces împreună cu biletul fizic sau electronic.
  • Biletele sunt doar cu loc în picioare și se vând individual. Prețul unui bilet este unic: 90 lei.
  • Organizatorii au limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să respecte limita de capacitate impusă (o persoană pe fiecare 2 metri pătrați). Sunteți rugați să mențineți distanțarea socială față de ceilalți participanți la concert. Loc este suficient pentru toată lumea.
  • Scena este suspendată deasupra terasei, în lateralul clubului, iar vizibilitatea este bună cam de oriunde ați sta. Concertul se vede și pe ecranul din spatele clubului, dacă vreți în orice moment să vă retrageți la o masă.
  • Organizatorii vor respecta cu strictețe orele de open doors, orele de începere și încheiere a concertului, așa sunteți rugați să ajungeți la timp pentru a-i ajuta să gestioneze în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
  • Sunteți rugați să respectați toate normele în vigoare, să purtați masca și să respectați regulile de distanțare socială atunci când sunteți la acces, sau la bar și să aveți grijă de voi și de cei din jur.

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP "Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți",  în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass, Andrei Stere Câmpean la tobe și Mircea Becherescu la chitară.

În anul 2017, trupa a susținut o serie de concerte în București și în țară, reușind sa bifeze majoritatea festivalurilor autohtone, precum Electric Castle, Rockstadt Extreme Fest, Out Of Doors si SHINE Festival, iar în septembrie s-a concretizat planul de a imprima piesele cântate în concerte și astfel, apare primul album full length, "S-a Rezolvat. Nu Se Poate.", urmat de un turneu național de promovare. În cei 3 ani de când susțin concerte, băieții au cântat alături de nume sonore ale genului, precum The Ocean, Katatonia, Tides From Nebula și God Is An Astronaut.

Odată cu lansarea EP-ului "La Deal", Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut a susținut cel mai lung turneu de până acum, în România și Europa, dar a bifat totodată și primul festival internațional în mai 2019, la Dunk!Festival în Belgia.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 mai 2021. Ref #139784

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.