Urmărește-ne în Social Media

rock

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

Poster eveniment Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut
 • Data
  joi, 18 aprilie 2019
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  SubForm,
  Cluj-Napoca
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut va susține un concert la SubForm din Cluj-Napoca pe 18 aprilie 2019. În cadrul evenimentului, trupa va lansa cel de-al treilea material discografic, "La Deal".

Bilete concert Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

 • Acces General - 25 lei

EP-ul conține 6 piese, care au reușit să surprindă esența chimiei dintre Vlad, Matei, Stere și Mircea și care îmbină experiențele individuale ale fiecăruia dintre ei dintre membrii trupei. ""La Deal"" reprezintă pasul logic în direcția muzicală a trupei și își propune să trimită ascultătorul în propria călătorie spirituală.

Albumul a fost înregistrat la studioul REAL SOUND & VISION din București, avându-l ca inginer de sunet pe Vladimir Ivanov (Pinholes, Fluturi Pe Asfalt, Nava Mamă).

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP "Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți",  în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 aprilie 2019. Ref #123119

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.