Urmărește-ne în Social Media

electronica

Aly & Fila I Cosmic Gate I Ruben De Ronde

Poster eveniment Aly & Fila I Cosmic Gate I Ruben De Ronde
 • Data
  vineri, 21 octombrie 2016
 • Ora de începere
  n/a
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  Arenele Romane,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

A doua ediție 10 Years of TrancENDancE with SNATT & VIX va avea loc la Arenele Romane, pe data de 21 octombrie 2016. Invitații serii sunt Aly & Fila, Cosmic Gate și Ruben De Ronde.

Bilete Concert Aly & Fila I Cosmic Gate I Ruben De Ronde la Arenele Romane

 • Presale - 50 lei

Aly & Fila continuă să rămână singurii egipteni care au reușit să obțină un succes fulminant pe scena EDM. Atât producțiile trance de la începutul carierei lor (ex: „Eye of Horus” și „Spirit of Ka”) cât și hiturile mai recente cum ar fi „We Control The Sunlight” (A State Of Trance’s Tune of the Year 2011), se împletesc armonios cu mixuri radio și live absolut explozive. De la an la an cei doi se situează din ce în ce mai sus în celebrul DJ Magazine Top 100 DJs, în 2013 ajungând în top 20. Prin prezența lor pe scenă au ridicat stacheta celor mai faimoase cluburi de muzică electronică. De asemenea au dominat cele mai importante festivaluri de muzică electronică de pe planetă – EDC – Las Vegas, Tomorrowland, Global Gathering, Dance Valley, Stereosonic, WMC și Full On Ferry, acestea fiind doar câteva. În același spirit, Aly & Fila continuă tradiția de a mixa pe cele mai celebre și respectabile scene.

Cosmic Gate reprezintă unul dintre cele mai cunoscute nume de muzică trance și este format din Claus Terhoeven și Stefan Bossems. Pe 28 octombrie 2009 Dj Magazine anunța rezultatele Top 100 Dj; a fost anul în care Cosmic Gate s-a poziționat pe locul 19 cu un salt de peste 43 de locuri față de anul precedent. Duo-ul Cosmic Gate s-a format în 1999, iar primul lor single a fost „The Drums”,urmat de „Exploration of Space”, „Mental Atmosphere” și „Somewhere over the Rainbow” și remixul la „Somewhere over the Rainbow” care foloseste sample-uri din filmul Vrăjitorul din Oz. Cosmic Gate a remixat track-uri care poartă semnatura unor artiști care nu mai au nevoie de nicio prezentare: Tiësto („Urban Train”), Ferry Corsten („Punk”), Blank & Jones („DFF”), Israel Kamakawiwo'ole („Somewhere Over the Rainbow”), Svenson & Gielen („Answer the Question”) și Vanessa-Mae („White Bird”).

Invitatul special, o surpriză semnată TrancENDancE se numeste Ruben De Ronde. Stilul său progressive, trance cu influențe de chillout îl recomandă ca fiind un artist aparte, el fiind rezident la festivalurile Armada și al turului mondial A State Of Trance cu Armin van Buuren. Artisul olandez a remixat track-uri semnate de Aly&Fila, Cosmic Gate, Above&Beyond și mulți alții. Highlight-ul anului 2015, pentru Ruben De Ronde este fără îndoială crearea imnului oficial pentru cel mai mare festival de muzica trance outdoor, Amesterdam’s Electronic Family Festival. Un nou album care va purta semnătura Ruben De Ronde va apărea în 2016.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 august 2016. Ref #92342

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.