Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Alternosfera - Postscriptum din Babel la Romexpo

Raportează erori Data: vineri, 13 decembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Romexpo,
București
Organizator: BestMusic Live Concerts Metalhead Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Alternosfera va cânta pe 13 decembrie la București în Pavilionul Central Romexpo și va oferi fanilor cel mai mare și grandios show al trupei de până acum - "Postscriptum din Babel". În deschidere vor urca pe scena Alex & The Fat Penguins.

Program:

 • Open Doors: 19:00
 • Alex & THe Fat Penguins: 19:50 - 20:30
 • Alternosfera: 21:00

REGULI DE ACCES:

 • Fumatul în Pavilionul A de la Romexpo ESTE INTERZIS. Se fumează doar în locurile special amenajate.
 • Porțile Pavilionului A de la Romexpo se deschid la ora 19:00, iar concertul începe la ora 19:50, porțile fiind deschise până la finalul concertului.
 • După ce ați intrat în zona de concert nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle și VIP vor primi o brățară specială care le va permite accesul în zona respectivă.
 • La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.
 • Guestlist-ul este valabil pana la ora 21:00.

INFORMATII UTILE:

Este INTERZIS în zona de concert:
- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel
- umbrele (concertul are loc în cort încălzit)
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
- aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale
- animale de companie

JETOANE

- În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

- Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapida.

- Contravaloarea jetoanelor râmase se returnează pana la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal.

CATEGORII DE BILETE ȘI BRĂȚĂRI

- Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

- Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

- Accesul în zona de Golden Circle și VIP se face pe baza brățării primită la intrare.

Bilete concert Alternosfera - Postscriptum din Babel

Presale

 • VIP (pe platformă la înălțime, cu bar dedicat) - 162 lei
 • Golden Circle (în fața scenei) - 132 lei
 • Acces General - 92 lei

La acces

 • VIP (pe platformă la înălțime, cu bar dedicat) - 180 lei
 • Golden Circle (în fața scenei) - 150 lei
 • Acces General - 100 lei

Info acces:

 • Zona Golden Circle se află în fața scenei și este limitată la 700 de bilete. Zona VIP se află la înălțimea de 2 metri pe o platformă și are bar dedicat. Fanii din zona VIP vor primi poster și brățară personalizată. Showul are loc în Pavilionul A (Central) Romexpo.
 • La prețul tuturor biletelor se adaugă și comisionul de emitere bilet de 3 lei. Copiii sunt 7 ani au accesul gratuit dacă sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar doi membri din formula iniţială, Marcel şi Marin. În primii ani, trupa și-a căutat tematica şi stilul, experimentând cu diverse instrumente, acumulând experiență și înregistrând primele demo-uri. Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un "etalon" pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP. În octombrie 2015, Alternosfera a lansat albumul "Haosoleum", ultima parte a tripticului "Epizodia".

Pe 13 iulie 2019, trupa a susținut un concert prilejuit de aniversarea celor 20 de ani de la înființare și a făcut parte din turneul de promovare a albumului "Arhitectul din Babel". Materialul discografic este disponibil de la începutul lunii iunie pe principalele platforme de download și streaming muzical. Primele două piese de pe album, "Lucis" și "Fântânile", au fost deja lansate cu videoclip.

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre Alternosfera

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE