Urmărește-ne în Social Media

rock

Alternosfera

Poster eveniment Alternosfera

Pe 4 martie, Alternosfera susține un concert la Jazz&Blues Club din Târgu Mureș, ca parte a turneului național de promovare a piesei "Imnuri de Război".

Bilete concert Alternosfera la Târgu Mureș

  • Presale - 105,95 lei
  • În ziua evenimentului - 120 lei

Alternosfera a lansat "Imnuri de Război", o piesă puternică, cu un mesaj dureros. Melodia este acompaniată de un videoclip al cărui protagonist este Florin Piersic Jr.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se "Orașul 511", "Wamintirile", "Ploile nu vin", "Flori de mai", "Închisoarea albă", "Două Eve", "Mută", "Haosoleum", "Lucis", "Epizodia", "Fântânile".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 februarie 2023. Ref #152685

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.