Urmărește-ne în Social Media

rock

Alternosfera - Theatroll

Poster eveniment Alternosfera - Theatroll

Alternosfera lansează proiectul THEATROLL, o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova. Primul eveniment din această serie va avea loc pe 29 septembrie 2022 la Opera Națională din București.

Bilete concert Alternosfera la Opera Națională

  • Categoria 1 - 280 lei
  • Categoria 2 - 240 lei - sold out
  • Categoria 3 - 200 lei - sold out
  • Categoria 4 - 120 lei - sold out
  • Categoria 5 - 80 lei - sold out

"THEATROLL a pornit din dorința de a le oferi prietenilor noștri, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră. Pentru THEATROLL vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers" - Alternosfera

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un "etalon" pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent șase albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 septembrie 2022. Ref #148967

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.