Urmărește-ne în Social Media

rock

Alternosfera - lansare single

Poster eveniment Alternosfera - lansare single

Alternosfera revine la Arenele Romane (cort încălzit) pe 11 noiembrie cu un show care va include cele mai îndrăgite piese, dar și un nou single, intitulat "Aritmii", pe care trupa îl va lansa la eveniment. Invitații speciali ai concertului sunt Piqued Jacks din Italia. 

Bilete concert Alternosfera la Arenele Romane

  • Golden Circle - 148,14 lei
  • Acces General - 106,95 lei

*copiii sub 7 ani au intrarea liberă.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din România și Republica Moldova.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se "Orașul 511", "Wamintirile", "Ploile nu vin", "Flori de mai", "Închisoarea albă", "Haosoleum", "Epizodia".

În toamna anului 2022, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian - o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova. Recent, formația a lansat cântecele "Bonjour Madame" și "Imnuri de război".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 noiembrie 2023. Ref #156743

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.