Urmărește-ne în Social Media

rock, world music

Alternosfera - show aniversar

Poster eveniment Alternosfera - show aniversar

Alternosfera revine la Arenele Romane și în 2024 cu un show aniversar. Anul acesta sărbătorește 25 de ani de activitate cu un concert special, programat pentru 11 iulie. În deschidere urcă pe scenă Domino și Cosmos în Buzunar.

Bilete concert Alternosfera - show aniversar

  • Categoria A - 149 lei (+taxe)
  • Categoria B - 109 lei (+taxe)

Domino vine din Chișinău și abordează un rock alternativ cu vădite influențe din folclorul românesc, fapt ce o face dificil de încadrat într-un gen muzical. Trupa a debutat live în 2013 în cadrul unui concert susținut la Viena. iar de atunci a urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din țară.

Cosmos în Buzunar este un proiect muzical din Republica Moldova, format în martie 2016. Muzica pe care o cântă combină diferite stiluri muzicale precum cold wave, synth wave, synth-pop, electronică, IDM, ambient și progressive techno.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din România și Republica Moldova.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se "Orașul 511", "Wamintirile", "Ploile nu vin", "Flori de mai", "Închisoarea albă", "Haosoleum", "Epizodia".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 iulie 2024. Ref #160089

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.