Urmărește-ne în Social Media

rock

Alternosfera - 20 de Ani

Poster eveniment Alternosfera - 20 de Ani

Pe 13 iulie, la Arenele Romane din București, Alternosfera invită publicul la cel mai mare concert din istoria trupei. Evenimentul este prilejuit de aniversarea celor 20 de ani de la înființare și face parte din turneul de promovare a albumului "Arhitectul din Babel". În deschiderea concertului vor urca pe scenă două formații din Republica Moldova, Cronic și FlashBlood.

Program concert Alternosfera la Arenele Romane:

 • 19:00 - Deschiderea porților
 • 19:20 - 20:00 - Flashblood
 • 20:20 - 21:00 - Cronic
 • 21:30 - Alternosfera

Reguli de acces:

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:00 iar concertele încep de la 19:20. După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugăm în caz că se anunța ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;

*Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.
*Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.
*Organizatorii informeaza publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Categorii de bilete și brățări:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Accesul în zona de Golden Circle se face pe baza brățării primite la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete vor avea acces și în zona de Acces General. Spectatorii care au bilete la categoria Acces General nu vor avea acces la Golden Circle.

Jetoane:

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Vânzarea produselor pe baza de jetoane facilitează o servire mai rapidă
Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează până la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

Accesul copiilor:

Accesul copiilor cu vârsta sub 7 ani este gratuit și doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. Bilete găsiți la vânzare atât înainte de concert la prețuri speciale, dar și la intrare în ziua concertului.

Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Bilete concert Alternosfera - 20 de Ani la Arenele Romane

Presale

 • Acces General - 95 lei
 • Golden Circle - 135 lei

La intrare

 • Acces General - 110 lei
 • Golden Circle - 150 lei

*SUPLIMENT VIP : 150 lei - supliment valabil doar cu bilet deja achiziționat. Include autografe, poze cu trupa.

Concertul va avea parte de o producție specială, cu sunet, lumini și proiecții dedicate. Cu un program extins, băieții vor interpreta atât piese de pe noul album, cât și cântece consacrate din cei 20 de ani de Alternosfera.

Albumul "Arhitectul din Babel" va fi disponibil la începutul lunii iunie pe principalele platforme de download și streaming muzical. Primele două piese de pe următorul album, "Lucis" și "Fântânile", au fost deja lansate cu videoclip.

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar doi membri din formula iniţială, Marcel şi Marin. În primii ani, trupa și-a căutat tematica şi stilul, experimentând cu diverse instrumente, acumulând experiență și înregistrând primele demo-uri. Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un "etalon" pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP. În octombrie 2015, Alternosfera a lansat albumul "Haosoleum", ultima parte a tripticului "Epizodia".

Cronic este o trupă nouă pe scena rock din Chișinău, aceasta fiind înființată la începutul acestui an pe baza unui proiect mai vechi. Băieții abordează un stil cu ușoare influențe de indie, post-punk și alternative.

FlashBlood vine tot din Republica Moldova și abordează un indie-rock cu varii influențe. Formația a luat naștere în anul 2015, iar în cei patru ani de activitate, trupa s-a remarcat prin implicarea în diverse proiecte culturale și sociale, dar și prin participarea la mai multe festivaluri din România și Republica Moldova. Recent, FlashBlood și-a lansat primul EP.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 iulie 2019. Ref #123651

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.