Urmărește-ne în Social Media

pop

Alphaville

Poster eveniment Alphaville

Îndrăgita trupă Alphaville va susține un concert la Sala Palatului din București pe 11 februarie 2024. Ești invitat să asculți live hit-urile "Big in Japan", "Forever Young", "Dance With Me" sau "Sounds Like a Melody".

Bilete concert Alphaville la Sala Palatului

  • VIP - 328 lei
  • Categoria I - 282 lei
  • Categoria II - 228 lei
  • Categoria III - 182 lei - sold out
  • Categoria IV - 152 lei - sold out

Trio-ul german de synth pop/rock s-a bucurat de succes în Statele Unite cu piesele "Forever Young" și "Big in Japan" și a continuat o carieră de durată în Europa, America de Sud și Asia. Fascinantele balade au rămas emblematice până în zilele noastre, iar melodia synth-pop "Big in Japan" continuă să captiveze ascultătorii cu mesajul său atemporal și, ca o piesă remarcabilă a istoriei muzicii, încapsulează spiritul unei ere marcată de transformări majore, experimentări şi goana după îndeplinirea celor mai abstracte si interesante visuri.

"Big in Japan" a fost un hit internațional în anul 1984, următorul single, "Forever Young", fiind la fel de cunoscut. Au urmat "Dance With Me", "Red Rose", "Jerusalem", "Flame", "The Jet Set", "Sensations", "I Die For You Today", "Sounds Like a Melody", "Monkey in the Moon", "Fools" sau "Summer in Berlin".

În comparație cu majoritatea trupelor care activează de aproape 4 decenii, materialele discografice Alphaville au fost relativ puține la număr, cu un total de 8 albume, două solo - semnate de Marian Gold, vocalistul și liderul grupului, și o serie de compilații, albume remix și albume live. În 2022, a apărut "Eternally Yours".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 februarie 2024. Ref #156962

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.