Urmărește-ne în Social Media

All Inclusive

Poster eveniment All Inclusive

Luna martie începe în ton de sărbătoare în echipa comediei "All Inclusive". Piesa se va juca pe 1 martie de la ora 17.00 şi de la ora 20.00. Ambele reprezentații vor avea loc în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Bilete All Inclusive la Teatrul Național București

  • Bilet Unic - 130,10 lei

De Mărţişor este ziua de naştere a actorului şi regizorului Vlad Zamfirescu, iar publicul care a aşteptat îndelung reluarea activităţii teatrale îi oferă cel mai frumos cadou: şansa de a ieşi la aplauze de două ori într-o singură seară: comedia "All Inclusive", programată chiar de ziua actorului. Decizia este răspunsul organizatorilor şi protaginiştilor spectacolului faţă de interesului crescut al publicului. Vlad Zamfirescu îşi va serba ziua pe scenă alături de Medeea Marinescu, Mirela Oprişor, Diana Roman şi Marius Manole în două reprezentaţii ce vin ca un balsam pentru sufletul său şi al colegilor.

Acţiunea piesei "All Inclusive" gravitează în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) şi fiica lor Adele (Diana Roman). Ajunşi în preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20, cei doi părinţi par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viaţa până în acel moment.

Existenţa lor ia o turnură neaşteptată atunci când Adele, tânără studentă, anunţă că trăieşte o poveste de dragoste şi aşteaptă un copil de la nimeni altul decât profesorul ei Vincent (Vlad Zamfirescu). Iar tatăl Adelei, Maurice (Marius Manole) traversează criza vârstei de mijloc crezând că îşi va găsi fericirea chiar în braţele veselei Monique (Mirela Oprişor), sora iubitului fiicei sale.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 februarie 2021. Ref #138179

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.