Urmărește-ne în Social Media

blues, folk

Alina Manole & Raul Kusak - "Joia Păcătoșilor"

Poster eveniment Alina Manole & Raul Kusak - \"Joia Păcătoșilor\"

Spectacolul "Joia Păcătoșilor – Alina Manole & Raul Kusak" va avea loc pe 25 aprilie 2019, de la ora 20:00, la Clubul Țăranului din București.

Bilete Alina Manole & Raul Kusak - "Joia Păcătoșilor"

  • Acces General - 40 lei

Joia Păcătoșilor – Alina Manole & Raul Kusak este o poveste muzicală despre dragostea reală. Premisa incomodă de la care pornește povestea este aceea că nu există exclusivitate absolută în relațiile de cuplu. Că nu există adult care, deși implicat într-o relație, să nu se simtă atras și de alte persoane. De la atracție la fapte, de la o aventură la despărțire, de la minciună la mărturisirea adevărului și consecințele acestuia… iată episoade de viață pe care le definește povestea "păcătoșilor".

Alina Manole și Raul Kusak au gândit împreună acest spectacol-concept al cărui debut a avut loc în 2012, în "joia neagră" de dinaintea sărbătorii de Paști. Fără a avea nicio legătura în sine cu subiecte/coordonate religioase, această întâmplare a dat titlul spectacolului.

Scenariul poveștii este scris de Alina Manole. Cântecele care susțin traseul păcătoșilor sunt, de asemenea, compuse de artistă și reinterpretate în funcție de stările și scenariile interioare ale lui Raul Kusak. Niciun spectacol nu este la fel cu celalalt pentru că dinamica poveștii are de-a face cu două personaje, reprezentate de Alina și de Raul, iar opiniile unui pianist, exprimate cu ajutorul pianului, sunt de multe ori surprinzătoare.

Cu o muzică de poveste, reușind să transforme orice loc de concert într-o sală magică, cu subiecte tabu pe care le abordează mai ales cu ironie și umor, Alina Manole este de departe o prezență originală pentru muzica scrisă și cântată în limba română. Dincolo de liniile melodice, inteligența versurilor o plasează în rândul compozitorilor foarte buni, cu un stil ce oscilează grațios între emisferele feminin și masculin ale iubirii.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 aprilie 2019. Ref #123303

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.