Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Alina Manole & Raul Kusak - "Joia Păcătoșilor" la Clubul Țăranului Român

Raportează erori Data: joi, 25 aprilie 2019Ora de incepere: 20:00 Loc:
Clubul Țăranului Român,
București 29008
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea evenimentelor începând din martie 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public. Festivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat recent ministrul Culturii.

Spectacolul "Joia Păcătoșilor – Alina Manole & Raul Kusak" va avea loc pe 25 aprilie 2019, de la ora 20:00, la Clubul Țăranului din București.

Click: Bilete Alina Manole & Raul Kusak - "Joia Păcătoșilor"

  • Acces General - 40 lei

Joia Păcătoșilor – Alina Manole & Raul Kusak este o poveste muzicală despre dragostea reală. Premisa incomodă de la care pornește povestea este aceea că nu există exclusivitate absolută în relațiile de cuplu. Că nu există adult care, deși implicat într-o relație, să nu se simtă atras și de alte persoane. De la atracție la fapte, de la o aventură la despărțire, de la minciună la mărturisirea adevărului și consecințele acestuia… iată episoade de viață pe care le definește povestea "păcătoșilor".

Alina Manole și Raul Kusak au gândit împreună acest spectacol-concept al cărui debut a avut loc în 2012, în "joia neagră" de dinaintea sărbătorii de Paști. Fără a avea nicio legătura în sine cu subiecte/coordonate religioase, această întâmplare a dat titlul spectacolului.

Scenariul poveștii este scris de Alina Manole. Cântecele care susțin traseul păcătoșilor sunt, de asemenea, compuse de artistă și reinterpretate în funcție de stările și scenariile interioare ale lui Raul Kusak. Niciun spectacol nu este la fel cu celalalt pentru că dinamica poveștii are de-a face cu două personaje, reprezentate de Alina și de Raul, iar opiniile unui pianist, exprimate cu ajutorul pianului, sunt de multe ori surprinzătoare.

Cu o muzică de poveste, reușind să transforme orice loc de concert într-o sală magică, cu subiecte tabu pe care le abordează mai ales cu ironie și umor, Alina Manole este de departe o prezență originală pentru muzica scrisă și cântată în limba română. Dincolo de liniile melodice, inteligența versurilor o plasează în rândul compozitorilor foarte buni, cu un stil ce oscilează grațios între emisferele feminin și masculin ale iubirii.

Cumpără bilete online:

Vezi mai multe știri și materiale despre Alina ManoleRaul Kusak

Calendar concerte

<< iun. 2020 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE