Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Alina Manole & Raul Kusak - "Joia Păcătoșilor" la Clubul Țăranului Român

Raportează erori Data: joi, 7 februarie 2019Ora de incepere: 20:00 Loc:
Clubul Țăranului Român,
București 29008

Primul spectacol "Joia Păcătoșilor – Alina Manole & Raul Kusak" din anul 2019 va avea loc pe 7 februarie 2019, de la ora 20:00, la Clubul Țăranului din București.

Click: Bilete concert Joia Păcătoșilor la Clubul Țăranului

  • Acces General - 40 lei

Joia Păcătoșilor – Alina Manole & Raul Kusak este o poveste muzicală despre dragostea reală. Premisa incomodă de la care pornește povestea este aceea că nu există exclusivitate absolută în relațiile de cuplu. Că nu există adult care, deși implicat într-o relație, să nu se simtă atras și de alte persoane. De la atracție la fapte, de la o aventură la despărțire, de la minciună la mărturisirea adevărului și consecințele acestuia… iată episoade de viață pe care le definește povestea "păcătoșilor".

Alina Manole și Raul Kusak au gândit împreună acest spectacol-concept al cărui debut a avut loc în 2012, în "joia neagră" de dinaintea sărbătorii de Paști. Fără a avea nicio legătura în sine cu subiecte/coordonate religioase, această întâmplare a dat titlul spectacolului.

Scenariul poveștii este scris de Alina Manole. Cântecele care susțin traseul păcătoșilor sunt, de asemenea, compuse de artistă și reinterpretate în funcție de stările și scenariile interioare ale lui Raul Kusak. Niciun spectacol nu este la fel cu celalalt pentru că dinamica poveștii are de-a face cu două personaje, reprezentate de Alina și de Raul, iar opiniile unui pianist, exprimate cu ajutorul pianului, sunt de multe ori surprinzătoare.

Cu o muzică de poveste, reușind să transforme orice loc de concert într-o sală magică, cu subiecte tabu pe care le abordează mai ales cu ironie și umor, Alina Manole este de departe o prezență originală pentru muzica scrisă și cântată în limba română. Dincolo de liniile melodice, inteligența versurilor o plasează în rândul compozitorilor foarte buni, cu un stil ce oscilează grațios între emisferele feminin și masculin ale iubirii.

Cumpără bilete online:

Vezi mai multe știri și materiale despre Alina Manole

Calendar concerte

<< apr. 2019 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE