Urmărește-ne în Social Media

folk, pop

Alina Manole

Poster eveniment Alina Manole

Alina Manole deschide pe 28 septembrie sezonul toamnei muzicale din Quantic cu povestea Lunii Pătrate și a iubirilor reale. Însoțită de muzicieni minunați, compozițiile ei interpretate într-un stil propriu, unic, își vor îndeplini cu siguranță misiunea lor de-a dreptul terapeutică.

Bilete concert Alina Manole la Quantic

 • Presale - 80 lei

Info acces:

 • Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Organizatorii utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.
 • Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisă în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
 • Accesul minorilor cu vârsta cuprinsa între 16 și 18 ani este permisă în baza unui bilet valabil de acces.
 • Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
 • Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
 • Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
 • Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
 • Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Organizatorii recomandă persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.
 • Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.
 • Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.
 • Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
 • Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.
 • Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.

"Luna Pătrată" e planeta muzicală și de poezie a Alinei Manole. Lunatici, păcătoși, amanți, îndrăgostiți, refuzați, visători – toți se regăsesc, într-o poveste sau alta dintre cele cântate, scrise sau vorbite de artistă pe scene mari sau mici, de teatru sau de club, în București și în țară.

Alina Manole este una dintre cele mai originale prezențe în industria muzicii românești. Dincolo de vocea aparte și de armoniile pe care le construiește, inteligența versurilor o plasează în rândul celor mai buni compozitori actuali, cu un stil care oscilează grațios între emisferele feminin și masculin ale iubirii, între subiecte tabu sau copilăroase.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 septembrie 2022. Ref #150085

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.