Urmărește-ne în Social Media

folk, pop

Alina Manole online

Poster eveniment Alina Manole online

Pe 25 octombrie, Alina Manole ajunge în casa ta, cu un concert ce va putea fi urmărit pe platforma vStage.ro.

Bilete concert Alina Manole online

  • Acces Online - 44 lei

Info acces:

În mailul pe care îl vei primi după ce vei cumpăra biletul, vei găsi un buton-link "Vezi online". La ora de începere a evenimentului vei apăsa pe buton și vei fi purtat/ă automat spre concert.

"Salut!
Sunt Alina și vă aștept la un răsărit de Lună Pătrată!
Duminică, 25 octombrie 2020, ora 19:00, voi susține un concert live, on-line.
Voi fi cu fiecare dintre voi în casele voastre, pe canapea, în pat, pe jos, pe scaun. Chiar și în mașină dacă sunteți pe drumuri. E cea mai sigură formă acceptabilă de întâlnire în această perioadă. În plus, va fi un concert confortabil dacă ne gândim că puteți mânca, bea, fuma și face...orice în timp ce deschideți linkul de concert. :) Nu există un număr limitat de bilete disponibile. Puteți urmări de oriunde din lume, doar să țineți minte ora 19:00, ora României. Puteți, de asemenea, să cumpărați câte bilete doriți, pentru a le face cadou și altor prieteni.
Voi fi cu fiecare dintre voi, de la mine de acasă, cu piticii mei de pe raft și din minte, cu inima scoasă la vedere, cu dor. Hai!", a declarat Alina Manole.

De 10 ani încoace, "Luna Pătrată" e planeta muzicală și de poezie a Alinei Manole. Lunatici, păcătoși, amanți, îndrăgostiți, refuzați, visători – toți se regăsesc, într-o poveste sau alta dintre cele cântate, scrise sau vorbite de artistă pe scene mari sau mici, de teatru sau de club, în București și în țară.

Fiecare dintre concertele Alinei Manole are o amprentă anume. Terapia muzicală pe care, fără să vrea, o face cu cei care îi caută aparițiile scenice, are efecte magice. Zâmbetul tuturor, de după concert, spune multe, iar seara de Dragobete constituie un pretext minunat pentru public de a auzi cântece foarte noi, dintre cele care vor face parte din viitorul album al artistei.

Din 2009 și până acum, Alina Manole a lansat șase materiale discografice, fiecare în mai multe tiraje, însumând un univers singular în piața muzicală românească: "Luna Pătrată" (2009), "Cu drag" (2009), "Dragoste în 3" (2011), "Fericirea de Luni" (2014), "3 A.M." (colecție, 2016), "Lucruri simple" (2018).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 octombrie 2020. Ref #136095

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.