Urmărește-ne în Social Media

folk, jazz

Luna Pătrată - Alina Manole, Raul Kusak & Adi Tetrade

Poster eveniment Luna Pătrată - Alina Manole, Raul Kusak & Adi Tetrade

Pe 21 august, Alina Manole va susține un concert la Grădina Urbană. Artista va cânta împreună cu prietenii și colegii ei de scenă - Raul Kusak (pian) și Adi Tetrade (tobe).

Bilete concert Alina Manole la Grădina Urbană

 • În fața scenei - 70 lei - sold out
 • Acces General presale - 45 lei
 • Acces General - 55 lei

Reguli de acces:

 • Bilete vor fi disponibile pentru achiziție la locație în limita locurilor disponibile.
 • Prioritate au rezervările cu bilet achiziționat. Grădina Urbană își rezervă dreptul de a anula o rezervare telefonică daca nu a fost însoțită de bilet.
 • Aranjarea la mese va fi dispusă în funcție de numărul de persoane și în funcție de momentul achiziției biletului.
 • Mesele sunt de 4-6 persoane. În cazul în care se face o achiziție de 2 bilete, există posibilitatea să împărțiți masa cu alte 2 persoane, la fel și nota de plată. Achiziția de bilet asigură locul la masă. Nu mai este nevoie de rezervare telefonică.
 • Biletele trebuie să fie în posesia dumneavoastră pentru scanare fie în format print, fie pe telefon.
 • La momentul accesului, acestea vor fi scanate și vi se va pune o brățară de acces. Brățara trebuie purtată pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
 • Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumătate de oră înaintea începerii evenimentului.
 • Având în vedere dispozițiile legale date de Guvernul României în contextul pandemiei de COVID-19 Grădina Urbană vă roagă să cooperați în respectarea tuturor normelor impuse.

Playlistul concertului va include cântece deja știute, fredonate, aplaudate, dar și versiuni noi de cântece aflate în lucru pentru un viitor album.

"Luna Pătrată" e planeta muzicală și de poezie a Alinei Manole. Lunatici, păcătoși, amanți, îndrăgostiți, refuzați, visători – toți se regăsesc, într-o poveste sau alta dintre cele cântate, scrise sau vorbite de artistă pe scene mari sau mici, de teatru sau de club, în București și în țară.

Alina Manole este una dintre cele mai originale prezențe în industria muzicii românești. Dincolo de vocea aparte și de armoniile pe care le construiește, inteligența versurilor o plasează în rândul celor mai buni compozitori actuali, cu un stil care oscilează grațios între emisferele feminin și masculin ale iubirii, între subiecte tabu sau copilăroase.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 august 2021. Ref #140853

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.