Urmărește-ne în Social Media

folk, pop

Alina Manole - Luna Pătrată

Poster eveniment Alina Manole - Luna Pătrată

Alina Manole va sărbători aniversarea a 12 ani de la lansarea albumului "Luna Pătrată", printr-un concert online ce va avea loc pe 17 martie. Evenimentul poate fi vizionat pe platforma vStage.ro.

Bilete concert Alina Manole la vStage.ro

  • Bilet Simplu - 45 lei
  • Bilet Păcătos - 70 lei
  • Bilet Lunatic - 150 lei

Info acces:

În mailul pe care îl vei primi după ce vei cumpăra biletul, vei găsi un buton-link "Vezi online". La ora de începere a evenimentului vei apăsa pe buton și vei fi purtat/ă automat spre concert.

"În condiții obișnuite, luna martie venea cu o dublă aniversare pe scenă, a Lunii Pătrate și a subsemnatei. La final erau îmbrățișări și râsete împreună. Scena mea s-a mutat de o vreme în online unde pot să vă cânt indiferent unde v-ați afla și pot să îmi imaginez că suntem cu toții la o privire distanță. Mă voi serba cu voi în singura variantă sănătoasă în care pot aduce Luna Pătrată acasă la fiecare. Sunt 12 ani de când planeta aceasta ne tot aduce împreună și ne arată ce ne poate inima" - Alina Manole.

"Luna Pătrată" e planeta muzicală și de poezie a Alinei Manole. Lunatici, păcătoși, amanți, îndrăgostiți, refuzați, visători – toți se regăsesc, într-o poveste sau alta dintre cele cântate, scrise sau vorbite de artistă pe scene mari sau mici, de teatru sau de club, în București și în țară.

Fiecare dintre concertele Alinei Manole are o amprentă anume. Terapia muzicală pe care, fără să vrea, o face cu cei care îi caută aparițiile scenice, are efecte magice. Zâmbetul tuturor, de după concert, spune multe, iar seara de Dragobete constituie un pretext minunat pentru public de a auzi cântece foarte noi, dintre cele care vor face parte din viitorul album al artistei.

Din 2009 și până acum, Alina Manole a lansat șase materiale discografice, fiecare în mai multe tiraje, însumând un univers singular în piața muzicală românească: "Luna Pătrată" (2009), "Cu drag" (2009), "Dragoste în 3" (2011), "Fericirea de Luni" (2014), "3 A.M." (colecție, 2016), "Lucruri simple" (2018).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 martie 2021. Ref #138453

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.