Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Alina Eremia la Berăria H

Raportează erori Data: sâmbătă, 23 noiembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Berăria H,
București 73046
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Alina Eremia revine pe scena Berăriei H cu un concert ce va avea loc pe 23 noiembrie 2019, de la ora 19:00. Artista promite un show cu toate hit-urile îndrăgite ca "Poartă-mă", "Când luminile se sting", "Vorbe pe dos" + multe alte piese, mai vechi sau mai noi, dar pe care publicul le ascultă cu drag.

Bilete concert Alina Eremia la Berăria H

  • Categoria A (în fața scenei cu loc la masă) - 45 lei
  • Categoria B (acces general cu loc la masă) - 25 lei

Alina Eremia este o cântăreață care reușește să ajungă mereu în vârful topurilor, are o putere uimitoare de a se reinventa. Artista este cântăreață, actriță și fost membră a trupei LaLa Band și a reprezentat România în concursul de juniori Eurovision 2005 cu piesa "Țurai". Alina a jucat în serialul "Pariu cu viața", a participat la emisiunea "Dansez printre stele" și a fost în juriul Next Star.

Alina a studiat pian la Școala de Muzică și Arte Plastice. De asemenea, a dublat pentru Disney România fiind vocea lui Pocahontas în "Pocahontas I" și "Pocahontas II: Călătorie spre o nouă lume" și vocea lui Belle în "Frumoasa și Bestia", "Frumoasa și Bestia: Crăciunul fermecat" și "Lumea Magică a lui Belle".
Printre cele mai îndrăgite și apreciate piese ale artistei se numără: "Doar noi" feat. Mark Stam cu peste 15 milioane de vizualizări pe Youtube, "Tatuaj" cu peste 13 milioane de vizualizări, "De sticlă" cu peste 10 milioane de vizualizări, "69" cu peste 6 milioane de vizualizări.

Vezi mai multe știri și materiale despre Alina Eremia

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE