Urmărește-ne în Social Media

clasica

Alexandru Tomescu & Omar Massa

Poster eveniment Alexandru Tomescu & Omar Massa

Alexandru Tomescu (vioară) și Omar Massa (bandoneon) vor susține un recital la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Mihail" din Cluj-Napoca. Evenimentul va ava loc pe 8 septembrie face parte din Stagiunea Camerală George Enescu.

Bilete concert Alexandru Tomescu & Omar Massa

  • Acces General - 50 lei

De la debutul său din 1985, Alexandru Tomescu a susținut peste 200 de concerte și recitaluri în 26 de țări, și a câștigat numeroase premii naționale și internaționale la festivalurile de muzică clasică (Marguerite Long – Jacques Thibaud, George Enescu, Paganini or Sarasat). De 13 ani, organizează Turneul Internațional Stradivarius.

Alexandru Tomescu a cântat pe cele mai renumite și râvnite scene de concert: Carnegie Hall (New York), Walt Disney Concert Hall (Los Angeles), Théâtre des Champs Elysées (Paris), Great Hall of the Moscow Conservatory sau Concertgebouw (Amsterdam).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 septembrie 2020. Ref #134960

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.