Urmărește-ne în Social Media

blues, folk, jazz

Alexandru Andrieș - Transmisiune online în ziua de Paște

Poster eveniment Alexandru Andrieș - Transmisiune online în ziua de Paște

În ziua de Paște, unteatru vă invită la un concert Alexandru Andrieș, înregistrat în 2017 și lansat pe DVD un an mai târziu, tot pe scena unteatru. Alături de Alexandru Andrieș, îi veți vedea pe scenă pe: Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera, Călin Grigoriu și Sorin Romanescu. La sunet, ca de obicei, domnul Victor Panfilov.

Concertul va fi difuzat gratuit, pe pagina de Facebook unteatru, pe 19 aprilie, de la ora 20:00.

Informații utile:

  • Pentru a urmări spectacolul, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet.
  • Sunteți rugați să respectați ora anunțată. Spectacolul începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului.
  • Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit scris din partea unteatru.

Alexandru Andrieș este, fără discuție, unul dintre cei mai creativi artiști ai ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Cu toate acestea, în ultimii ani, aparițiile sale live au fost rare, ceea ce transformă concertul din 10 aprilie de la Hard Rock Cafe într-un adevărat eveniment. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 mai 2023. Ref #132547

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.