Urmărește-ne în Social Media

folk

Alexandru Andrieș – Greu de pensionat

Alexandru Andrieș

Pe 23 iulie, Alexandru Andrieș va susține un concert la unteatru. Alături de Alexandru Andrieș, îi veți vedea pe scenă pe: Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera și Sorin Romanescu. La sunet, ca de obicei, domnul Victor Panfilov.

Accesul este gratuit

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Poți sprijini activitatea unteatru devenind Patreon de teatru (www.patreon.com/unteatru) sau susținând unteatru printr-o donație, în ziua evenimentului.

Reguli de acces:

  • Pentru a diminua riscul de aglomerare accesul spectatorilor va începe cu 30 de minute înainte de ora anunțată pentru începerea spectacolului.
  • În zona de acces se va efectua un triaj observațional precum și măsurarea temperaturii participanților. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), a celor a căror temperatura este mai mare de 37.3 grade Celsius sau a celor care refuză verificarea temperaturii.
  • Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este important ca masca să acopere nasul și gura.
  • Este obligatorie respectarea distanței minime de 1,5 m între persoanele care nu fac parte din același grup.
  • Fiind un spațiu în aer liber, în caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va fi anulat sau reprogramat.

Alexandru Andrieș este, fără discuție, unul dintre cei mai creativi artiști ai ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 august 2020. Ref #134265

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.