Urmărește-ne în Social Media

folk

Alexandru Andrieș - 1 Mai Muncitoresc

Poster eveniment Alexandru Andrieș - 1 Mai Muncitoresc

Alexandru Andrieș și invitații săi vor susține un concert extraordinar intitulat "1 Mai Muncitoresc". Evenimentul va avea loc la Sala Radio, iar pe scenă vor mai urca Ioana Mîntulescu, Berti Barbera, Călin Grigoriu și Sorin Romanescu.

Bilete concert Alexandru Andrieș - 1 Mai Muncitoresc

  • Categoria 1 - 125 lei
  • Categoria 2 - 95 lei
  • Categoria 3 - 65 lei
  • Categoria 4 - 35 lei

Alexandru Andrieș este unul dintre cei mai creativi artiști ai ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând mii de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 martie 2023. Ref #152955

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.