Urmărește-ne în Social Media

folk

Alexandru Andrieș

Poster eveniment Alexandru Andrieș

Pe 8 mai 2022, Alexandru Andrieș  revine la Sala Radio din București, la mai bine de doi de la ultimul concert susținut in acest loc. Evenimentul va respecta normele epidemiologice în vigoare la momentul respectiv.

Bilete concert Alexandru Andrieș la Sala Radio

  • Categoria 1 - 125 lei
  • Categoria 2 - 95 lei
  • Categoria 3 - 65 lei

Alexandru Andrieș este, fără discuție, unul dintre cei mai creativi artiști ai ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând mii de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 februarie 2022. Ref #145250

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.