Urmărește-ne în Social Media

folk

Alexandru Andrieș

Poster eveniment Alexandru Andrieș

Pe 10 iulie, Alexandru Andrieș revine pe scena clubului Quantic. Muzicianul îi va avea alături pe Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera, Călin Grigoriu și Sorin Romanescu. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat. Evenimentul se va organiza în conformitate cu normele sanitare în vigoare la data desfășurării.

Bilete concert Alexandru Andrieș în Quantic

  • Acces General - 80 lei

Reguli de acces:

  • Accesul în spațiul evenimentului va avea loc doar cu 1 oră înaintea orei de începere.
  • Sunteți rugați să ajungeți din timp pentru a putea parcurge toate procedurile de access și a vă ocupa locurile.
  • Tuturor participanților li se va măsura temperatura cu un termometru noncontact și se va efectua un triaj observațional. Este interzis accesul persoanelor care prezintă o temperatură corporală ce depăşeşte 37,3°C şi/sau simptome de infecţie respiratorie. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la eveniment.
  • Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 1,5 m faţă de ceilalţi participanți și urmați fluxurile semnalizate de organizatori pentru intrare și ieșire.
  • Purtarea măștii este obligatorie pe întreaga durată a evenimentului. Aceasta trebuie să acopere corect nasul și gura.
  • Dezinfectaţi-vă mâinile folosind dezinfectantul pe bază de alcool pus la dispoziţie în fiecare din locațiile evenimentului.
  • Ocupați doar locurile existente pe biletul achiziționat de la firmele de ticketing și păstrați distanța de 2 m între ele. Pe toată durata desfășurării evenimentului spectatorii își vor păstra locul arondat.
  • Accesul nu este permis cu alimente și băuturi, este interzisă utilizarea paielor pentru băuturi.

Alexandru Andrieș este, fără discuție, cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 iunie 2021. Ref #139900

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.