Urmărește-ne în Social Media

pop

Alexandra Ușurelu

Poster eveniment Alexandra Ușurelu

Pe 23 septembrie 2021,  Alexandra Ușurelu revine la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu" cu un nou concert special alături de band-ul său ce adună muzicieni remarcabili ai scenei de jazz sau ai orchestrelor naționale de prestigiu.

Bilete concert Alexandra Ușurelu la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu"

  • Categoria A - 80 lei
  • Categoria B - 70 lei
  • Testare rapidă la intrare - 20 lei

Reguli de acces:

  • Participarea este permisă spectatorilor vaccinați, ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile și nu mai devreme de 15 zile.
  • Testele rapide sunt disponibile la acces și se pot face, contra cost, de personal autorizat.
  • Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Alexandra Ușurelu și-a început cariera ca artist muzical independent pe scena Teatrului Odeon din București, devenind în scurt timp de la lansarea albumului său de debut una dintre cele mai de succes artiste independente din România, cu numeroase cereri de concerte și mii de plătitori de bilete anual.

Încă de la început, Alexandra Ușurelu s-a concentrat pe o activitate concertistică amplă, acesta fiind principalul mod preferat de ea pentru a-și promova muzica. Primele concerte le-a susținut în cluburi restrânse, audiența sa crescând natural, în urma reacțiilor publicului care era martor la o atmosferă diferită.

Pe cel mai recent album de studio lansat, "Fata care chiar există", Alexandra abordează teme și subiecte cu greutate, toate având o poezie modernă ce transcende tematicile din muzica pop actuală, o poezie îmbrăcată cu sonorități fine, de muzică clasică, jazz clasic sau sonoritățile esențiale ale muzicii folk, readuse în actualitate și reinterpretate.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 iulie 2021. Ref #140989

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.