Urmărește-ne în Social Media

pop

Alexandra Ușurelu

Poster eveniment Alexandra Ușurelu

Alexandra Ușurelu își cântă live noul album "Fata care chiar există" pe 3 iunie 2021, în primul mare concert din acest an cu publicul său alături în mod fizic, la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu" din București.

Bilete concert Alexandra Ușurelu la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu"

  • Categoria A - 190 lei
  • Categoria B - 90 lei
  • Categoria C - 80 lei
  • Categoria D - 70 lei

Reguli de acces:

  • Participarea este permisă spectatorilor vaccinați și ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.

"Muzica este o necesitate pentru spirit, iar cei care o creează și cei care o caută vor găsi mereu căi de a se întâlni, în orice împrejurări. Mă simt fantastic gândindu-mă că mă voi întâlni pentru prima oară în acest an față în față cu publicul meu și că vom împărtăși live bucuria lansării celui mai recent album. Pe 3 iunie, casa mea va fi Teatrul de Vară <<Mihai Eminescu>> și abia aștept să le deschid ușa ascultătorilor mei la un concert mult dorit și căutat a se desfășura. Am de spus multe povești, de cântat multe trăiri și de oferit un nou disc. Deși am lansat la început de an, printr-un concert online, albumul <<Fata care chiar există>>, nu vedeam consumarea acestui eveniment important fără ei alături în mod fizic. Va fi un concert - sărbătoare!", a declarat Alexandra Uşurelu.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 iunie 2021. Ref #139418

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.