Urmărește-ne în Social Media

folk

Alexandra Ușurelu - Concert extraordinar de Paște

Poster eveniment Alexandra Ușurelu - Concert extraordinar de Paște
 • Data
  joi, 25 aprilie 2019
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Săli de concerte
 • Loc
  Sala Gloria,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Alexandra Ușurelu, artista care surprinde prin simplitate și emoție, își invită ascultătorii la un concert ce va avea loc pe 25 aprilie, în sala de spectacole a cinematografului Gloria.

Bilete concert Alexandra Ușurelu la Sala Gloria

 • Categoria 1 - 70 lei
 • Categoria 2 - 60 lei
 • Categoria 3 - 50 lei

Publicul Alexandrei Ușurelu va putea asculta live, integral, mult-așteptatul nou album al artistei, pe lângă melodiile deja cunoscute ale acesteia. Distribuția concertului din 25 aprilie o va aduce pe Alexandra pe scena bucureșteană împreună cu band-ul și un cvartet de coarde.

Alexandra Ușurelu confirmă constant succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată. Fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, Alexandra, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige aprecierea unui public ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol. Multitudinea de concerte din toată țara au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 martie 2019. Ref #122389

Te-ar putea interesa următoarele

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.