Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Alexandra Ușurelu - Concert de lansare album la vStage.ro

Alexandra Ușurelu - Concert de lansare album Raportează erori Data: duminică, 14 februarie 2021Ora de incepere: 20:00 Loc:
vStage.ro,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 14 februarie 2021, la ora 20:00, Alexandra Ușurelu va transmite în direct un concert de colecție, prin care lansează noul său album. Acesta se numește "Fata care chiar există". Evenimentul poate fi urmărit pe platforma vStage.ro sau pe alexandrausurelu.ro pe baza codurilor de acces oferite de achiziționarea biletelor.

Bilete Alexandra Ușurelu - Concert de lansare album

  • Bilet livestream - 40 lei
  • Bilet livestream + CD "Fata care chiar există" - 100 lei

*CD-ul "Fata care chiar există" va fi livrat prin curierat rapid în termen de 1-10 zile lucrătoare de la data evenimentului.

Albumul "Fata care chiar există" este înregistrat împreună cu band-ul său, format din muzicieni ai scenei de jazz, și orchestra de coarde Muse Orchestra, un efort artistic remarcabil ce poartă semnătura producătorului Bobby Stoica, alături de care Alexandra Ușurelu a lansat și primul său album, "La capătul lumii".

"Concertul meu din 14 februarie era cel mai frumos cadou pe care îndrăgostiții din Iași, ori cei veniți special acolo, și-l făceau anual, de 6 ani, deja. N-am vrut să întrerup tradiția, așadar am ales să pregătesc pentru voi toți cei care îmi iubiți muzica și vocea, din toate colțurile lumii, un concert de colecție, pe care îl veți putea urmări din casele voastre: concertul de lansare a noului meu album, <<Fata care chiar există>>. Acest concert special, care va fi cântat în formula de scenă cu band și cvartet de coarde, se va transmite o singură dată, pe 14 februarie 2021, la ora 20:00. Sper să ne adunăm cât mai mulți împreună", a declarat Alexandra Ușurelu.

Playlistul concertului va conține cântecele care se regăsesc pe noul său album, puse în scenă cu o producție spectaculoasă, aparte, așa cum Alexandra Ușurelu și-a surprins de fiecare dată publicul, dar și câteva cântece favorite din catalogul primului său album.

Vezi mai multe știri și materiale despre Alexandra Ușurelu

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE