Urmărește-ne în Social Media

folk, pop

Alexandra Ușurelu - Concert de lansare album

 • Data
  duminică, 14 februarie 2021
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Platformă online
 • Loc
 • Acces
  Bilete in avans
Poster eveniment Alexandra Ușurelu - Concert de lansare album

Pe 14 februarie 2021, la ora 20:00, Alexandra Ușurelu va transmite în direct un concert de colecție, prin care lansează noul său album. Acesta se numește "Fata care chiar există". Evenimentul poate fi urmărit pe platforma vStage.ro sau pe alexandrausurelu.ro pe baza codurilor de acces oferite de achiziționarea biletelor.

Bilete Alexandra Ușurelu - Concert de lansare album

 • Bilet livestream - 40 lei
 • Bilet livestream + CD "Fata care chiar există" - 100 lei

*CD-ul "Fata care chiar există" va fi livrat prin curierat rapid în termen de 1-10 zile lucrătoare de la data evenimentului.

Albumul "Fata care chiar există" este înregistrat împreună cu band-ul său, format din muzicieni ai scenei de jazz, și orchestra de coarde Muse Orchestra, un efort artistic remarcabil ce poartă semnătura producătorului Bobby Stoica, alături de care Alexandra Ușurelu a lansat și primul său album, "La capătul lumii".

"Concertul meu din 14 februarie era cel mai frumos cadou pe care îndrăgostiții din Iași, ori cei veniți special acolo, și-l făceau anual, de 6 ani, deja. N-am vrut să întrerup tradiția, așadar am ales să pregătesc pentru voi toți cei care îmi iubiți muzica și vocea, din toate colțurile lumii, un concert de colecție, pe care îl veți putea urmări din casele voastre: concertul de lansare a noului meu album, <<Fata care chiar există>>. Acest concert special, care va fi cântat în formula de scenă cu band și cvartet de coarde, se va transmite o singură dată, pe 14 februarie 2021, la ora 20:00. Sper să ne adunăm cât mai mulți împreună", a declarat Alexandra Ușurelu.

Playlistul concertului va conține cântecele care se regăsesc pe noul său album, puse în scenă cu o producție spectaculoasă, aparte, așa cum Alexandra Ușurelu și-a surprins de fiecare dată publicul, dar și câteva cântece favorite din catalogul primului său album.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 februarie 2021. Ref #137898

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.