Urmărește-ne în Social Media

pop

Alexandra Ușurelu - Acustica Inimii

Poster eveniment Alexandra Ușurelu - Acustica Inimii

Pe 2 octombrie 2020, Alexandra își invită ascultătorii pe terasa Hard Rock Cafe, la concertul "Acustica Inimii", alături de Cristina Răducan (flaut) și Bobby Stoica (pian, chitară, shajibaja). Un concert ce vorbește despre sufletele noastre și sonoritățile lor, de la notele delicate și fragile ale iubirii până la cele mai contorsionate și disonante acorduri ale părăsirii de sine sau de aproape.

Bilete concert Alexandra Ușurelu - Acustica Inimii

 • 69 lei - Categoria 1 - masă 4 persoane (se pot cumpăra câte 4 bilete. Prețul este per bilet si include rezervarea la masă)
 • 49 lei - Categoria 2 - masă 2 persoane (se pot cumpăra câte 2 bilete. Prețul este per bilet si include rezervarea la masă) - sold out
 • 49 lei - Categoria 2 - masă 3 persoane  (se pot cumpăra câte 3 bilete. Prețul este per bilet si include rezervarea la masă)
 • 49 lei - Categoria 2 - masă 4 persoane (se pot cumpăra câte 4 bilete. Prețul este per bilet si include rezervarea la masă)

Reguli de acces:

 • Locurile sunt reduse cât să vă bucurați de evenimente în siguranță și accesul se face doar pe bază de rezervare;
 • Sunt puse la dispoziție meniuri digitale și plata cu cardul pentru o experiență contactless;
 • Ești încurajat să porți mască când nu stai la masă;
 • Distanța între mese este de 2 m, iar rezervările sunt de maximum 4 persoane la aceeași masă. Excepție fac cazurile când vii însoțit de membrii familiei, persoane cu care locuiești în aceeași casă.
 • Păstrează distanța de 1.5 m față de alte persoane.
 • Sunt dezinfectate frecvent toate suprafețele și sunt montate dispensere de igienizare a mâinilor în toate zonele comune.

"Acustica Inimii" este un spectacol de muzică acustică, în care Alexandra Ușurelu cântă cele mai cunoscute cântece ale sale, rearanjate pentru instrumente acustice (chitare, flaut, pian) și instrumente exotice (shajibaja, harmonium).

Alexandra Ușurelu cucerește de fiecare dată prin candoare, simplitate și emoție, talentul și felul său de a fi trasând pentru public conturul unui artist unic în muzica românească, ale cărui concerte sunt de neratat.

Artista a lansat până în prezent albumul de studio ”La capătul lumii” (2014) și concertul ”Simfonic Pur” (2016), editat pe DVD și Blu-Ray, filmat live la primul dintre concertele sale cu band și orchestră de cameră susținute la Teatrul Național din București.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 septembrie 2020. Ref #135635

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.