Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Alexandra Ușurelu - Acustica Inimii la Hard Rock Cafe

Raportează erori Data: vineri, 2 octombrie 2020Ora de incepere: 21:00 Loc:
Hard Rock Cafe,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 2 octombrie 2020, Alexandra își invită ascultătorii pe terasa Hard Rock Cafe, la concertul "Acustica Inimii", alături de Cristina Răducan (flaut) și Bobby Stoica (pian, chitară, shajibaja). Un concert ce vorbește despre sufletele noastre și sonoritățile lor, de la notele delicate și fragile ale iubirii până la cele mai contorsionate și disonante acorduri ale părăsirii de sine sau de aproape.

Bilete concert Alexandra Ușurelu - Acustica Inimii

 • 69 lei - Categoria 1 - masă 4 persoane (se pot cumpăra câte 4 bilete. Prețul este per bilet si include rezervarea la masă)
 • 49 lei - Categoria 2 - masă 2 persoane (se pot cumpăra câte 2 bilete. Prețul este per bilet si include rezervarea la masă) - sold out
 • 49 lei - Categoria 2 - masă 3 persoane  (se pot cumpăra câte 3 bilete. Prețul este per bilet si include rezervarea la masă)
 • 49 lei - Categoria 2 - masă 4 persoane (se pot cumpăra câte 4 bilete. Prețul este per bilet si include rezervarea la masă)

Reguli de acces:

 • Locurile sunt reduse cât să vă bucurați de evenimente în siguranță și accesul se face doar pe bază de rezervare;
 • Sunt puse la dispoziție meniuri digitale și plata cu cardul pentru o experiență contactless;
 • Ești încurajat să porți mască când nu stai la masă;
 • Distanța între mese este de 2 m, iar rezervările sunt de maximum 4 persoane la aceeași masă. Excepție fac cazurile când vii însoțit de membrii familiei, persoane cu care locuiești în aceeași casă.
 • Păstrează distanța de 1.5 m față de alte persoane.
 • Sunt dezinfectate frecvent toate suprafețele și sunt montate dispensere de igienizare a mâinilor în toate zonele comune.

"Acustica Inimii" este un spectacol de muzică acustică, în care Alexandra Ușurelu cântă cele mai cunoscute cântece ale sale, rearanjate pentru instrumente acustice (chitare, flaut, pian) și instrumente exotice (shajibaja, harmonium).

Alexandra Ușurelu cucerește de fiecare dată prin candoare, simplitate și emoție, talentul și felul său de a fi trasând pentru public conturul unui artist unic în muzica românească, ale cărui concerte sunt de neratat.

Artista a lansat până în prezent albumul de studio ”La capătul lumii” (2014) și concertul ”Simfonic Pur” (2016), editat pe DVD și Blu-Ray, filmat live la primul dintre concertele sale cu band și orchestră de cameră susținute la Teatrul Național din București.

Vezi mai multe știri și materiale despre Alexandra Ușurelu

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE